tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hush

Muutin taas tuota kommentointimeininkiä. Tykkään ponnahdusikkunasta, koska sen pystyy helposti sulkemaan ja jatkamaan lukemista ilman, että tarvitsee avata uutta sivua kokonaan. Mutta ponnahdusikkunakommentoinnista sitten puuttuu se "vastaa"-painike. Ja sitten keskustelun käyminen kommenttiosiossa on huomattavasti hankalampaa, vaikka eihän niitä keskusteluja tänne minun blogiini juurikaan synny. Mutta on kuitenkin helpompi vastata kommentteihin näin. Joten siinä, nyt se aukeaa taas uudelle sivulle.


Kisu ei ole suostunut ilmestymään. Naapurit olivat nähneet sen aivan pihamme tuntumassa, mutta muuten se on pysytellyt piilossa ja poissa. Ei edes tullut loukkuun herkullisen houkuttelevasta syötistä huolimatta.


Vaikka se oli naamioitu näinkin hienosti.


Yritämme kai vielä jatkaa loukuttamista eri paikoissa yöaikaan, talon kisut verstaalle suljettuna.

Tupasvillaa

Olen kerännyt melkoiset määrät hillaa. Nyt sitä riittää, siihen melkein hukkuu, jängällä ei tiedä mihin astua tai mihin ahterinsa laskea kun niitä on niin paljon. Hilloakin niistä keitin.Taas yksi "aamulla kello neljä" -kuva.
Tai oli se jo puoli viisi.
Sain viime yönä idean uuteen projektiin, en tiedä onko se taidetta vai mitä se sitten on, mutta tarvitsen ovaalin muotoisia kehyksiä ja jotain nättiä vaaleaa paperia. Mustaa paperia minulla on. Aloitin jo valmistelut. Ehkä huomenna menen metsästämään jostain niitä kehyksiä sitten. Paitsi että kello on jo kolme ja nyt oikeastaan on jo huomenna. Aion yrittää päästä tällä kertaa oikeasti sinne Roihulaan. Mutta miten, kun pitäisi nousta sängystä jo aamulla, siis ei iltapäivällä?! En kuitenkaan jaksa valvoa koko yötä ja lähteä sitten sinne. En taatusti. Ja nälkäkin olisi taasen. Elämä muuttuu yhtäkkiä ihan toisenlaiseksi, vääränlaiseksi, kun tulee kaupunkiin ja alkaa miettiä asioita mitä ihmisen kuuluisi tehdä. Tahdon vain olla metsässä,  valvoa yöt ja kerätä hilloja ja haahuilla. Kohta alkaa heinätyöt.


Olen ajatellut Sigridiä vähän lisää.

Disney-Sigrid

Rokokoo-Sigrid

Noitatyttö-Sigrid

Tudors-Sigrid

Horror-Sigrid
En tiedä mitä sanoa siitä. Ehkä minun pitäisi yrittää piirtää.Sigrid on... niin kovin kaukana.

2 kommenttia:

  1. tupasvillaa ;________________; ♥♥♥♥ (tärkeä kommentti :3)

    VastaaPoista
  2. Aah, lakkoja! Olet super hyper onnekas. :--) Kaupasta jos ostaa, niin saa aika pitkän pennin varautua niistä maksamaan. Keräisin minäkin jos lähellä kasvaisi!

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.