keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

This night forever, no morning will come
Tämänkin kappaleen mukana pystyy tanssimaan. Se vain on niin intensiivinen kokemus, että siitä tulee melkein itku. Tänään soittolistallani soi yhtäkkiä Deine Lakaien, enkä ollut kuunnellut sitä melko pitkään aikaan, ja nyt syöksyin sen mukana jonnekin uuteen ulottuvuuteen, jäin jumiin maagisiin maailmoihin.

Deine Lakaien oli A:n lemppareita. Kuuntelin sitä pienenä yhdessä A:n kanssa, se on tiiviisti yhteydessä lapsuuteen. Kuten moni muukin asia ja musiikki.

Mutta asiaan, monsteriasiaan. En koskaan pitänyt CAM Gorgon-tytön kasvoista. Lykkäsin hommaa liian kauan, mutta viime yönä otin pensselin kauniiseen käteen ja hoidin sen alta pois. Tukalle täytyisi vielä tehdä jotain, mutta se jääköön myöhemmäksi.

Lähtötilanne.
Nakkena

Work in progress
Keltaista ja mustaa luomiväriä

Hupsista, siitä tuli vähän suruinen
Siiiks oooooon mä suruineeeeen


Olen melko onnessani, koska tämä on vasta toinen kustomoimani monsteri, ja siitähän tuli ihan jees. En tainnut koskaan laittaa tänne blogiin kuvaa siitä ensimmäisestä? Sisters Pack Clawdeenilla oli toinen silmä vinkkelissä, ja se häiritsi niin, että tein sille uudet killit ja tukkaan mätsäävät kulmakarvat. Siitä tuli vähän kökkö, koska jouduin tekemään työn coctailtikulla pensselin puutteessa, eikä kuivapastelliliitujakaan ollut. Se on kuitenkin ihan soma mielestäni. En ole vielä varma, teenkö jossain vaiheessa uusiksi, antaa nyt ainakin jonkin aikaa olla.

Karsea salamakuva, otin tämän äsken ja öisin on jo liian hämärää kuvata...
Metsään on tullut jooo syyyyys

Viisastuneena hain hetikohtapian kunnon sudin ja ne liidut, ja nyt tuon toisen kanssa menikin paljon mukavammin. Tästä innostuneena olen jo suunnitellut uusia kustomeita.


Ghouls Rule Draculaura on sellaisenaan nukeistani ehkä se epäsuosituin, mutta entä jos... Osaatteko jo arvata, mitä kaavailin tuossa sen tukkaa hypistellessäni?

Kaikkein eniten minua kuitenkin ärsyttää tuo "matta" lakkani. Hankin sen aikoinaan BJD-nukkeja varten, se on hyvää spraylakkaa, onneksi sitä oli minulla valmiina varastossa, mutta miksi se jää niin kiiltäväksi ja pikkuisen tahmeaksi monstereiden naamassa? Enkö vain osaa, suihkutanko sitä liialti? Molemmat nyt näyttävät vähän siltä kuin hikoilisivat kasvoista. Yh.Okei, nukkumaanmenoaika.

2 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.