lauantai 24. elokuuta 2013

Grey grey grey

Joskus kun ihmiset ovat ihastelleet "oooo onpa sinulla hieno mekko/hame/jokujutska" ja minä olen vastannut "kiitos, se on kirpparilta" niin minulle on saatettu valittaa että miksi vähättelen niitä hienoja vaatekappaleita ja sanon "vain kirpparilta". Tiedän ihan sataprosenttisen varmasti, etten ole koskaan ikinä sanonut minkään olevan "vain" kirpparilta. Ihan päin vastoin, ilmoitan jonkun ihastellun asian olevan kirpparilta nimenomaan sen vuoksi, koska olen ylpeä hyvästä löydöstäni! Olen kirpparilöydöistäni oikeastaan enemmän mielissäni kuin liikkeistä tai netistä hankituista vaatteista.

Tänään mieleni teki pukeutua pitkästä aikaa lolitaan, olin oikein odottanut sitä, ja samalla tartuin Insanityn haasteeseen. Ideana oli siis koota oman tyylinen asu, joka kokonaisuudessaan on maksanut alle 20 euroa. En alun perin ajatellut tuota haastetta pukiessani, minulla oli jo paita, hame ja liivi päällä, kun tajusin, että tästähän sellainen asu tulee.


Peruukkia ei lasketa, eihän? Se maksoi enemmän kuin koko muu asu yhteensä... Paloin halusta kokeilla sitä, koska sain sen postissa juuri ennen Turkkiin lähtöä, eikä oma tukkani muutenkaan sovi lainkaan lolitan kanssa, joten suon itselleni tämän rikkeen sääntöön.

Paita on tosiaan harmaavalkoraidallinen, mikä ei juuri kuvista erotu.
Paita kirpparilta, 3e
Liivi kirpparilta, 1e
Hame kirpparilta, 3e
Kengät kirpparilta, 4e
Yhteenkään koruun en ole käyttänyt senttiäkään.
Veska on äidin vanha.

Kuvien ottamisen jälkeen tajusin, että unohdin pääkoristeen. Sitten tuumailin, mikä sopisi, ja mitähän mikäkin on maksanut, kunnes muistin uusimman kukkapantani. Sen ostin Turkista, ja ainakin muistan hinnan, viisi liiraa. Laskin juuri valuuttalaskurilla, että se on alle kaksi euroa. Sukkahousut sen sijaan tuottivat päänvaivaa, koska kuka hullu nyt niiden hintoja muistaisi. Jos tähän mennessä kaikki yhteenlaskettuna on vienyt 13 euroa, tuskinpa nuo sukkahousut enempää kuin seitsemän maksaneet.


Nyt tulin kyllä siihen tulokseen, että joudun luopumaan noista Demonian kengistä. Olen koon 39 ja 40 väliltä, ja nuo koossa 40 ovat sitten hippusen liian suuret, ja lonksuvat kävellessä ikävästi. Onneksi lopulta kävinkin vain kaupassa, eikä tarvinnut lonksutella pitempää matkaa. Jos joku tahtoo nuo ostaa, niin täältä saa.

Seuraavaksi alan ruotimaan läpi satoja Turkkikuvia, oivoi.

10 kommenttia:

 1. Onpas nätti asu! ^^ Ihana varsinkin tuo hame ja liivi yhdistelmänä. Itsekin aion tehdä tämän haasteen mahdollisimman pian, kirppiksillä kun tulee käytyä paljon.

  Onko nuo kengät kokoa US10? Jos ovat niin voisi kiinnostaa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen erityisen tyytyväinen tuohon liiviin, melkein jäi ostamatta kirpparilta koska en meinannut viitsiä kokeilla sitä päälle... sitten kävelin takaisin ja kokeilin ja otin mukaan ^^ Tämä on hieno haaste, toivottavasti mahdollisimman moni kokeilee.

   Noissa ei ollutkaan kokomerkintää niin kuin muistin, mutta mittasin sisäpohjan ja sain 25,5.

   Poista
  2. No voi pöh, sitten ne ovat liian pienet. Strategiset puoli senttiä. Toivottavasti löytävät toisaalta uuden kodin. ^^

   Poista
  3. Ok! Eiköhän noille ottaja löydy ^^

   Poista
 2. Oletpas kaunis ja aivan ihana asu! ^^

  "Olen kirpparilöydöistäni oikeastaan enemmän mielissäni kuin liikkeistä tai netistä hankituista vaatteista."
  Itse koen asian samoin. Jos vaatteen löytää kaupasta se on vain vaate, kiva kulutushyödyke, mutta kirpputorilta ostettuna löytö, kiertelemällä ja tutkimalla saatu, usein paljon kivampi muutenkin, kuin kaupan tuote ja siihen päälle vielä mielihyvä ekologisuudesta. Tai jotain tähän suuntaan. Haluaisin itsekin päästä tätä haastetta toteuttamaan, mutta pitää odottaa muuton loppuun saattamista. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^

   Kirpparilta löytää paljon useammin aarteita kuin kaupoista. Netistä nyt saa mitä vain, mutta sitten jää se hypistelyn ihme kokematta :D Taidan nykyään ostaa todella harvoin vaateliikkeistä yhtikäs mitään. Jee haasteeseen mukaan vain, mie ainakin haluan nähdä mitä kaikki saa aikaan 20 eurolla.

   Poista
 3. Olet oikein nättinä lolitana. Look on sinulle mitä sopivin väriskaalaa myöten. :) Sanokoon joku mitä sanoo, niin hyvä lolita-asun voi saada kasaan pilkkahintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle myös! Tuurilla ja silmät avoinna voi löytää melkein mitä tahansa kirppareilta ja roskalavoilta ja tuttujen jämistä ja ullakoilta ja... mistä vaan.

   Poista
 4. Kaunis oot ko mikäki ja upee asu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho olin juuri vastaamassa edelliseen kommenttiin kun tämä ilmestyi ja hämmästyin suuresti :D Kiitos kovasti! ^^ <3

   Poista

Penni ajatuksistasi.