lauantai 3. elokuuta 2013

JÄNSKÄTTÄÄÄÄÄ

Vielä viimeinen postaus ennen lähtöä! Kello alkaa olla kahdeksan, juna lähtee 20 minuuttia yli yhdeksän. Pakattu on (kai) ja kaiken pitäisi olla kunnossa nyt. Äiti tulee hakemaan autolla, vaikka asun kyllä aika lähellä asemaa, mutta kun tuo laukku on melko massiivinen ja hyvinsyönyt. Karsin sieltä äsken pois turhaa, mutta ei se kauheasti auttanut.

Mp3-soittimen musiikit on uudistettu. Nyt kelpaa istua junassa (ja lentokoneessakin sitten, iik). En ole muistanut/ehtinyt syödä koko päivänä paljon mitään. Eikä tässä oikein enää voikaan, koska jääkaappi on tyhjä. Mitäs nyt?


Jotain keijuilua vielä.

Tunnista seuraavasta kuvasta kaikki lähistön rakennukset.


Tänään aamulla todella aikaisin oli aavekaupunkitunnelma. Usva on ehkä lempiasiani koko maailmassa, tai kisujen jälkeen vasta. Hiivin ulos avojaloin ihastelemaan mystisyyksiä, ja pupukin oli takapihalla selvästi samoissa puuhissa, kun se istuskeli ihan rauhassa. Kunnes menin liian lähelle, ja se karkasi. Löysin myös suuren mustan sulan, variksen kenties. Otin sen mukaan, koska se on usva-aamuna löydetty. Siinä on taikaa.

Okei, nyt tarkistan laukun vielä kerran! Heippa tyypit, nähdään sitten kuun loppupuolella. Toivon mukaan.

4 kommenttia:

 1. Usva tuo minulle aina sellaisen.. kutkuttavan jännittävän olon. Silloin ilmassa tosiaan on taikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää reissua! =) Möh...ikävähän tässä tulee. *Lähettää halin sinne jonnekin ja toivoo, että palaat iloisella mielellä* <3

  VastaaPoista
 3. Oot ihana! Näytät Peter Panin tyttöversiolta :) http://filmdope.com/Gallery/ActorsF/45864-8771.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oaaa ihana kommentti! xD Näytänkö? En ole varma näenkö yhdennäköisyyttä, mutta olen kovin otettu yhtä kaikki, kiitos! Näin just vasta piiiitkästä aikaa tuon leffankin mistä tuo kuva on, ihana <3

   Poista

Penni ajatuksistasi.