keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Fear is the mind-killer

En saa unta! Ärsyttää, pitäisi taas herätä kahdeksalta.


En minä sitten kuitenkaan heti syönnin jälkeen mennyt nukkumaan. Otin tuon videon kahdeksan aikoihin. Katsoin jakson Supernaturalia ja sitten värkkäsin vielä vähän aikaa kameralla, kun oli jo hämärää.

videoTuli pimeä video, oivoi.

Yhdeltätoista yritin mennä nukkumaan, ja vaikka onkin mukavaa makoilla kisun kanssa ja kuunnella sen hengitystä ja nuuhkia sen turkkia, alkoi suunnattomasti ahdistaa maata hereillä. Joten tulin tekemään tämän.Toimintaterapiassa saatiin karsittua kuvaprojektin kuvista viisi lempparia. Saatamme käyttää niitä kaikkia, vaikka alun perin puhe oli vain yhdestä. Sain viime yönä uuden idean siitä tekstistä, joka minun tulee kuviin liittää. Satuin lukemaan blogitekstejäni viime tammikuulta, ja päästyäni tähän, tajusin, kuinka hyvin se sopisi kuvaprojektin kanssa yhteen. Otin sieltä mielestäni juuri täydellisen pätkän ja kirjoitin ylös ja näytin toimintaterapeutille tänään. Mikä tuuri, että satuin lukemaan juuri sen tekstin kaikista blogini kirjoituksista. Olen tyytyväinen.Nyt istun pimeässä yöpaitasillani, enkä tiedä, mitä tehdä. Pitäisikö yrittää uudestaan nukkumista, vai jotain muuta. Pelottaa. Tai en tiedä. Toivoisin, että voisin kirjoittaa jotain voimakasta. Mutta on jotenkin tyhjä olo. Ei positiivista eikä negatiivista energiaa. Olisi edes jompaa kumpaa. Yritän kuunnella rentouttavaa musiikkia, mutta siinäkin on nyt jotain pielessä. Ehkä suljen ja olenkin ihan hiljaisuudessa ja pimeässä vain. Ehkä minä saan nukuttua jonkin verran. Ehkä pääsen aamulla kuntoutukseen. On taidepäivä, naamion tekoa. On paha, jos en pääse. Pelottaa.

4 kommenttia:

 1. Hei, saat haasteen jos kiinnostaa tehdä! http://kahvikissan.blogspot.fi/2013/09/hi-ive-been-sick-on-last-couple-of-days.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä! Kiitos ^^ Nyt on jo kaksi haastetta tekemättä oho...

   Poista
 2. Hevonen jättää! Tosiaankin =( *juoksee Miss Chaoksen blogihevosen perässä ja pomppaa sitten tämän kiinni, halaten sekä hevosta että sinua* :)

  Mulla käy tosi harvoin niin, etten saa unta...mut juuri viime yönä katoin tän postaukses viimesenä asiana, ennen kuin menin nukkumaan ja..en meinannu millään saada unta. Toivottavasti mun uni oli siirtynyt silloin sulle =)

  Sun videoissa on aina sellanen...sadunhohtoinen tunnelma, en tiiä mikä siinä on, mut pidän paljon <3 Tulee sellanen rauhallinen fiilis katsoessani videoitas ja kuunnellessani. Toi kielennäyttö juttu oli hassu :)

  Toivottavasti oot päässy naamiota tekemään..Öitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww nyt tuli huono omatunto kun vein sinun unet! :( Anteeksi ;_; En itekään nukkunut hyvin sinä yönä... Mutta viikonloppuna on saanu vähän maksettua sentään velkoja pois.

   Pääsin kuitenki tekemään naamiota. Valmiiksi ei tullu vielä, ens viikolla sitten.

   Kummallista, en ymmärrä mikä minun videoissa olis jotenkin sadunhohtoista tai rauhoittavaa o_O Hauskaa jos pidät kuitenkin!

   Poista

Penni ajatuksistasi.