keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Happy happy joy joy

Viime viikonloppua lähdin viettämään jo torstaina, iskälään tietysti. Voi kuinka pieni Miss Chaos voikaan olla onnessaan syksyn tulosta! Se on tietenkin täällä pohjoisessa jo pitkällä, enää ei voi kukaan kesän rakastaja väittää, että sitä olisi muka vielä jäljellä. Ehei. Vaikka päivällä pärjäisikin lyhythihaisella paidalla, ruska on silti jo viemässä vihreydeltä tilaa ja pääskysistäkin suurin osa häipynyt.

Kössi tykkää hengailla ihmisten hartioilla.

video


video


Niin se metsästyskausikin alkoi, ja veljen kanssa kävimme perjantai-iltana ja lauantaiaamuna soutelemassa joella, turhaan tietysti, eihän siellä mitään lintuja ollut.

Mutta sainpa fiilistellä maisemia, ja ottaa kuvia. Aamupäivällä oli niin upea sää.Kävimme toisaallakin järvellä pyörimässä, lähinnä mustikoita popsimassa, koska mitään tirppoja ei taaskaan näkynyt.


Aamupalaksi päätin paistaa kodassa lammasmakkaraa ja vaahtokarkkeja. Kelpasivat ne J:lle ja isällekin.


Täydellinen vaahtokarkki.
En onnistunut lisäämään tähän postaukseen yhtä pitempää videoa! Olen yrittänyt ja yrittänyt, ja tämä ei vain suostu yhteistyöhön youtuben kanssa, johon joudun aina pitemmät videot lisäämään, koska niitä ei pysty suoraan lataamaan tänne. Ärsyttää armottomasti, mutta julkaisen tämän nyt sitten ilman sitä, kun on muuten valmis postaus piruvie. Jos saan sen vielä tässä toimimaan jotenkin, muokkaan sen tähän sitten kai. Nyt voin lisätä vaikka linkin.

Linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Ooh! Miten upeita kuvia! Todella kaunista siellä teidän kotikonnuillanne. Syksy on kauneinta aikaa vuodessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näissä maisemissa mieli lepää ^^

      Poista

Penni ajatuksistasi.