keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ihaite

Toinen postaus heti perään...

Kuntoutusryhmän kanssa käytiin Korundissa katsomassa ITE-näyttelyä tuossa tiistaina. Siellä oli kyllä mielenkiintoisia ja erikoisia juttuja, ja kuvasin joitakin, mutta en tajunnut kaikista lemppareistani kuitenkaan ottaa kuvaa. Siellä oli paljon puuveistoksia ja kaikkea erikoista, mutta tässä on nyt muutama lempparitauluni vain:


Toivo Pekkala
Yhyy en pistänyt ylös kuka nämä Kalevala-aiheiset taulut oli tehnyt!
Enkä löydä netistäkään mistään, kuka mahtoi olla!
En ole aivan varma mitä tekniikkaa niissä oli käytetty, mutta pohjana oli tuollaista lastulevyä.Mutta suurin suosikkini mikä tuolta Korundista sillä kertaa löytyi ei ollutkaan ITE-näyttelyssä, vaan yläkerrassa Soiva Kuva -näyttelyssä.

Grand Scene
Tapio Lötjönen
Ottaisin tuon kyllä oikein mielelläni seinälleni, paitsi että se oli suurensuuri... Mieleeni tulee sci-fi, dystopinen kaupungin siluetti jossain vieraalla planeetalla, tai avaruusalus, tai jotain sellaista. Hassua, yleensä tykkään enemmän vain esittävästä taiteesta.

Kauhean mukava kun kuntoutusryhmien kanssa käydään joskus jutskissa joissa ei itsellä tulisi käytyä, vaikka periaatteessa kiinnostaisikin. Ei vain saa aikaiseksi. Shame on me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.