torstai 19. syyskuuta 2013

Pressure

En viitsi kirjoittaa kolmatta postausta heti perään, joten ajastan tämän huomiseksi, hihihi.

Kyse on kuitenkin vain tylsästä "en minä aina pukeudu pelkkään mustaan"-postauksesta, valitettavasti!Olo oli kuin sarjakuvahahmolla.


Olen herännyt sellaiseen kauheaan tietoisuuteen, etten ole koskaan ikinä katsonut Twin Peaksia kokonaisuudessaan!!!?!1 Muistan hämärästi nähneeni ehkä yhden vaivaisen jakson, tai korkeintaan kolme, joskus kauan sitten. Tämä raastaa sieluani, voitte uskoa. Jättimäinen aukko sivistyksessä, taas yksi, paikattavahan tuo on pikimmiten! Sainpa muuten yhden sellaisen taas paikattua kun katsoin The Wicker Manin. Uusintaversioon ei varmaankaan tarvitse koskea, ei edes sylkäissä sinne päin, veikkaan ma.

Vielä kerran Qntalin Blac... ♪ Koukussa.


2 kommenttia:

 1. Aa, Wicker Man..tykkäsitkö siitä? "Oh JESUS CHRIST!" xD Siinä oli monia hyviä musiikkeja <3

  Älä huoli, en mäkään oo kattonu Twin Peaksia..en tiiä oikein mikä se ees on :o Sama juttu kuin joku Star Wars. Kaikki niistä puhuu, mut itseä ei kiinnosta millään tapaa :)

  Hyvää viikon alkuu <3 *hali*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä oli hyvää musiikkia, pistin kans merkille! Oli kyllä hyvä leffa, vähän erilainen, arvostin. Christopher Lee oli hieno.

   Mie näin Star Warsit ekaa kertaa vasta pari vuotta sitten, melkein hävetti ku oli siinäkin niin iso aukko sivistyksessä. Tykkään kattoa kaikkia klassikoita, yleensä olen kyllä tykänny niistä melkein kaikista. Ja mulle on tärkeää tietää mistä on kyse ku niistä puhutaan. Osaan kuitenki sanoa etukäteen, että melko varmasti tykkään Twin Peaksista ihan pörrönä, joten pakkohan se on katsoa, jos vaikka vain siksi ku se on niin outo :D

   On aina mukava saada sulta kommentteja ^^

   Poista

Penni ajatuksistasi.