sunnuntai 8. syyskuuta 2013

The Stranger who was your self

Minun piti julkaista kuvia ja videoita tältä viikonlopulta Männystä, mutta jostain syystä blogger/google+ ei nyt löydä videoitani, joten screw it. Jospa sen sijaan teen jotain vihdoin näille kuville, joita otin tasan kaksi viikkoa sitten sunnuntaina, ja joita en sitten jaksanut muokkailla ja räknätä ja julkaista. Tällä viikolla eräänä päivänä otin ja muokkasin ne, eikä niitä onnistuneita nyt niin paljoa ollutkaan, joten tässäpä ne.Tuolloin ei ollut vielä läheskään niin syksyistä kuin nyt.

Tänään käyn veljen kanssa sadonkorjuumarkkinoilla. Siellä on hienoja käsitöitä, paljon kaikkea namia myynnissä, ja eläimiä joita saa silittää. (Mutta sitä ennen käy kaupassa vaklaamassa, josko Heath ja Abbey 2-pack löytyisi sieltä vielä...)

Ehkä saan tehtyä loppuun sen toisen postauksen tänä iltana, jos tämä suostuu yhteistyöhön.

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, ihan täydellinen kokonaisuus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ^^ Ulkona on niin mukava ottaa kuvia, tulee aina hienoja.

   Poista
 2. Vau, mitä kuvia! =) Pelottava toi, missä oot ikään kuin astumaisillasi kiveltä alas, kaadut jos astahdat noin :O *rientää huolehtien ottamaan haliinsa* :)

  Niin ja vielä edelliseen kommenttiini liittyen, et mikä tekee videoistasi niin taianomaisia, satumaisia? *Punastuu yrittäessään löytää sanoja* Taustamusiikkisi on sellaista, et vaikka ois joku tuttu kappale, niin en tunnistais sitä :o Se kuuluu jotenkin niin epäselvästi ja kiehtovasti =) Ja sit kun puhut siihen päälle niin kaikki vaan sulautuu unenomaisesti ja kauniisti toisiinsa. Heh, hassu selitys... :)

  Öitä! Toivottavasti oot saanu unta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tippunut kiveltä, elä huoli! ^^ Tosin sain muurahaisia joka paikkaan noista kaikenmaailman oksista... Yyh.

   Hassu selitys vähän, mutta enköhän mie tuosta tajunnut. Mulla kyllä soi melkein aina musiikki taustalla ku otan videoa, tykkään ite että se on parempi ku hyytävä hiljaisuus. Hauska kuulla (lukea?) että se tekee niistä jotenki öö kiehtovia.

   Nukuin just tuossa melkein koko päivän enkä päässy kuntoutukseen, oho, no ainaki olen saanu nukuttua o_O

   Poista

Penni ajatuksistasi.