maanantai 2. syyskuuta 2013

This is the lonesome death of a goth DJ

Terrrrrvepä teille, iloista syyskuuta!

Yritin ottaa kuvia, joissa hiusten väri näkyisi aidompana. Eihän siitä mitään tullut. Sitten yritin muokata kuvia niin, että väri olisi lähempänä todellista. Eipä sekään kauheasti auttanut. Tätä väriä on kai mahdoton saada kameralle oikein!Saatika sitten videolle! Aivan sininen!Anteeksi karsea ylivalotus.videoPiti kirjoittaa muutakin, mutta ei irtoa. Toiste lisää.

4 kommenttia:

 1. Ihanan erikoisen väriset hiukset, ei näy varmaan kovinkaan monella vastaavaa väriä! :) Sopii siulle kyllä tosi hyvin, ei voi muuta sanoa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista nähneeni kellään vastaantulijalla koskaan ihan tämän väristä reuhkaa, en. Äiti kun näki eka kerran, päästi hämmästyneen sisäänpäinhenkäyksen "ghääh", vaikka onkin tottunut minuun ja minun... öö... outouksiini ^^ Kiitos! Minunkin mielestäni tämä sopii jopa yllättävän hyvin!

   Poista
 2. Nainen, i like your style <3 Ja muutenkii tunnut olevan aivan mahtava tyyppi! Kiitos tästä blogista mitä pidät, ollut jo mulle pidemmän aikaa inspiksen ja muuteskii hyvä mielen lähteenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihana kommentti ^^ En oikein tiedä nyt mitä sanoa tähän, muutakuin kiitos ja kiitos ja kiitos, upeaa kuulla tällaista palautetta (◕‿◕✿)

   Poista

Penni ajatuksistasi.