maanantai 11. heinäkuuta 2016

Arkistojen Aarteita taasen!

Luin piiiitkästä aikaa vanhoja blogipostauksia ja nostalgiahuurutötsyt törähtivät.

Muistaako kukaan tätä, elämäni ensimmäistä videoneditointiyritystä? Tuntien työ ja kauhea pettymys, kun se editointiohjelma lätkäisikin videon keskelle logonsa minuutiksi. Yritin epätoivoisesti tehdä sellaista taidepläjäystä, videoa johon tiivistyisi minun persoonallisuuteni. Ei hemmetti.




Herttaista. Nauran joka kerta.

Muutenkin nuo vanhat videoni, tai ainakin osa niistä, on todella omituisia. Miksen osaa enää olla yhtä omituinen?

Seuraavat kuvat ovat niiltä ajoilta, kun värjäsin tukan ensimmäistä kertaa vihreäksi. Ikävöin taas tuota vihreää ihan hirmuisesti. Odottelen vielä tovin, että kuontalo kasvaa, ja sitten ei auta muu kuin väriä päähän. Ei pysty. Ruskea tylsä tukka ahdistaa päivittäin.



Ennen julkaisemattomia kuvia puusta. Tämä on tärkeää.






Halloween-asuni siltä ikimuistoiselta vuodelta, kun lähdin baariin, mutta juoksin päätä pahkaa pakoon nähtyäni baarin edustalla kiemurtelevan jonon.



En olekaan muistaakseni järjestänyt tällaisia teekutsuja senkoommin kun nämä kuvat otin! Teekutsuille kutsuin itseni, leivoin teeleipiä, haudutin ison motillisen vihreää teetä ja laitoin piknikviltille olohuoneeseen tarjolle myös siideriä ja suklaatia, sekä tietysti pukeuduin uuteen sievään mekkoon. Tässäpä muistutusta taas itselleni, lisää yksinäisiä spontaaneja teekutsuja!



Talvella 2013 oli viimeinen kerta kun olen viillellyt. Muistan sen selvästi, koska silloin minulle sattui se eräs vahinko, ja verta oli kaikkialla. Sanoin itselleni "kuka tekisi tätä huvikseen?" enkä ole sitä sen jälkeen tehnyt. Edelleenkin katselen sitä arpea usein. Hyvä muistutus.


Seuraavaksi ihan ihan randomiuksia vuosien varrelta! Siksi koska minun blogi ja pystyn!






En yhtään tiedä mikä tämä "what's in my bag" -kuva oikein oli ja ennen kaikkea miksi.



(Löysin toooosi omituisia ja hämmentäviä julkaisukelvottomia videoitakin. Mietin niitä katsoessani, että toivottavasti en ole enää yhtä ärsyttävä.)







Blogi on ollut olemassa vuodesta 2010 asti. Osa näistä kuvista on sitä vanhempia.


Loppuun vielä Riesan vauvakuvia. Pisu täytti tänä juhannuksena viisi vuotta!








Kiitoshei.

5 kommenttia:

  1. nyt oli ohan helevetin hyvä!!! :----DDDD ei sillä, ei postauksissasi ole muutenkaan vikaa, mut tämä sai hymyilemään sekopäisesti ja se oli aika hyvä suoritus *peukkuja*

    olet ihan mahtavalla tavalla hassu ja outo. pidän kovin. vaikka kirjoittaisit mistä niin persoonasi paistaa ja se lämmittää. aaaaa helvetti. vanhan kyyninen olemus piristyi hetkeksi. kamalaa. :'---D ♡

    VastaaPoista
  2. nyt oli ohan helevetin hyvä!!! :----DDDD ei sillä, ei postauksissasi ole muutenkaan vikaa, mut tämä sai hymyilemään sekopäisesti ja se oli aika hyvä suoritus *peukkuja*

    olet ihan mahtavalla tavalla hassu ja outo. pidän kovin. vaikka kirjoittaisit mistä niin persoonasi paistaa ja se lämmittää. aaaaa helvetti. vanhan kyyninen olemus piristyi hetkeksi. kamalaa. :'---D ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nykyään kauhean tylsä olo, kattelen vanhoja kuvia ja videoita ja olen kateellinen vanhalle minälle, joka oli hassu ja outo, ku en enää osaa olla :( Tai ainaki se tuntuu siltä!

      Poista

Penni ajatuksistasi.