perjantai 16. maaliskuuta 2018

Niin MIKÄ ottassa?!

Kuten kahtena edellisenäkin vuonna, kävin Arctic Pride -kulkueessa. Ei erityisemmin kiinnostanut käydä muissa prideviikon tapahtumissa tai lauantai-illan pääbileissä, mutta ainakin näyttäydyin kulkueessa ja edustin jälleen vähemmistöä vähemmistössä, ja tälläkin kertaa näin muutaman muunkin aseksuaalilippujen kanssa marssijan. Kaivoin taas esille vanhan kunnon kylttini, siinä on nyt uusi iskulause. Ajattelin, että jospa suomenkieli kuitenkin toimisi parhaiten.

Seuraavat kuvat löysin täältä.Pikkuhauva sanoo herpaderp. Tirippi oli myöskin mukana marssimassa varsin edustavana. Unohdin lapaset ja villasukat kotiin kiireessä, koska luin lähtöajan väärin ja olin melkein tuntia etuajassa paikalla, joten palellutin sitten sormet ja varpaat. Mutta ainakaan tällä kertaa en jäänyt ilmapalloista paitsi!


Seuraavat kuvat olen napsinut sieltä täältä, esimerkiksi instagramista. SampoLordinaukiolla oli vähän pönöttelyä, puheenpitoa ja kuorolaulantaa. Lopuksi valittiin kaksi parasta asua, lastensarja ja aikuistensarja, ja katselin juuri ympärilleni omissa maailmoissani, kun minut kutsuttiinkin eteen. "Tuo sinitukkainen jolla on kyrpä ottassa" kuului kutsu. Lumiakan toisella puolella lastensarjan voittaja, joka oli paikalla siskonsa kanssa ja he olivat kovin herttaisia ja cooleja.
Palkintopussiin oli teipattu sateenkaarilippu, ja sisältä löytyi parit patchit ja pinssit, avaimenperä ja karkkia. Niin ja kuponki ilmaiseen hanajuomaan Doriksessa... taidan antaa sen pois.Kokeilin jotain omituista tiikerinraitameikkiä (?) ja sehän olikin aika hassua ja kivaa. Mutta totesin taas että silmät eivät vain tykkää piilareista, kertakäyttöiset vielä menee koska ne ovat niin ohuet ja kosteat ja hengittävät, mutta aina kun värilliset tunkee päähän niin yhyhy. Herkät silmät. Laitoin poskipunaa nenään ja suupieliin ja silmien alle, mutta en kai sitten tarpeeksi tai oikein saadakseni aikaan sellaista luonnotonta, ehkä vähän kipeää efektiä. Näyttää vain siltä kuin olisi huulipuna levinnyt.


Merch! Laitoin kaksi upouutta pinssiä heti takinrintamukseen kiinni, kun mentiin kulkueen jälkeen syömään.

Otin kotona vielä pari kuvaa asusta ilman takkia, koska olin miettinyt sen värit niin tarkasti ja vaaleanpunainen takki ei ihan mätsännyt. 
Hyvä. Siinä oli pride.

3 kommenttia:

 1. Asut vielä Rovaniemellä? Siellä olis näköjään joku coni 5.5. Lyseonpuiston lukiolla, aattelin mainita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! On suunnitelmissa mahollisesti käyäki siellä tänä vuonna

   Poista
 2. Aiettä nuo värit on ihanat <3

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.