tiistai 1. tammikuuta 2019

2018 in frills

Katsaus lolitavuoteen 2018:

Talvi:

Vuoden ensimmäisen miitin asuni on lempparini. Inspiroiduin cult party keistä ja sain käyttää pitkästä aikaa itse tekemääni ketunkalloasustetta, josta olen niin ylpeä.






Synttäreideni aikoihin oli isompi miitti Oulussa Roosterissa.





Ystävänpäivän miittiin Kemissä en koonnut ystävänpäiväteemaista asua, vaan jonkinlaisen urbaani shamaani -inspiroituneen kokonaisuuden. (Muistutan, että kaikki turkis mitä omistan, aito tai feikki, on käytettynä ostettua.)






Kevät:

Muistaakseni pääsiäisen tienoilla oli taas Oulussa miitti, tällä kertaa sisäpuutarhassa.





Rovaniemellä oli pikkuinen Mushucon toukokuussa, kokeilin old school lolitaa sitä varten.




Kesä:

Pieni kahvilamiitti kahden röyhelöisen ja avecien voimin, silloin oli lämmintä muttei vielä liian kuumaa lolita-asuille.





Elokuussa oli teenmaistelutapahtuma Hostel Café Kodissa, siellä meillä oli taas vähän isompi miitti. Tämä on toinen lemppariasuni.





Syksy:

Syyskuussa olikin luvassa koko vuoden kohokohta! Eli tietysti Eternal Twilight, Hellocon Ry:n suuri tapahtuma Helsingissä. Siellä oli valtavan paljon ohjelmaa, shoppailtavaa, kunniavieraita, ystäviä ja hauskanpitoa. Pukeuduin Elegant Gothic Aristocrat -inspiroituneeseen asuun, koska pääkunniavieraana oli Mana-Sama, ja ainoa omistamani Moitién mekko on tällainen pitkän mallinen.

Askartelin kaulakorun itse Fimo-massasta, ja yhdistin pääasusteen ebayn hunnusta ja sarvista. Meikkini oli sitten sarvien takia myös demonimainen. Oikeastaan kaikki muu tässäkin asussa on käytettynä ostettua, niinkuin melkein kaikki mitä omistan.






Photobooth-kuvaajana Pasi Vähänen.


ET:n päätösbileisiinkin pääsin tällä kertaa.




Lokakuussa mentiin Oulun Chibiconiin, siellä oli tänä vuonna teemana kawaii, joten päädyin ilman muuta super pastelliseen asuun. Osallistuimme porukalla myös kawaii catwalk -ohjelmanumeroon, joten meidät nähtiin lavallakin. Sinä päivänä oli hyvä naamapäivä.


(Näetkö taustalla kaukaisuudessa däbbäävän Rapunzelin ja Annan?)




Halloweeniksi muokkasin ET:stä ostamani mekon itselleni istuvaksi, ja tein spookyn coordin. Hengailimme taas kahvilassa kahden röyhelöisen ja avecien kesken.





Marraskuussa Oulussa oli Lumo Light Festival, ja sinnekin järjestimme pienen miitin. Käytin ensimmäistä kertaa omin pikku kätösin ompelemaani hametta, ja inspiroiduin jättimäisestä Kuusta, joka roikkui Kauppakeskus Valkean katosta. Koska kyseessä oli valofestivaali, halusin yhdistää asuuni myös valaisevat kengät.





Talvi:

Pikkujoulumiitissä kävimme Arktisilla Markkinoilla Arktikumissa, kahvilassa, ja ravintolassa. Halusin välttämättä yhdistää hölmön joulupaitani lolitaan, ja askarrella vielä hölmömmän pakettiasusteen päähän.






Ja siinä olivat oikeastaan kaikki viime vuoden lolitameiningit. Pari asua jätin pois siitä syystä, että ne olivat enemmän lolitasta inspiroituneita, ja vähemmän sääntöjen mukaisia. Minä vain joskus viis veisaan säännöistä, se on kivaa. Toivoisin, että teen tänä vuonna uusia, vähän erilaisia mekkohankintoja, ja pukeudun myös itsekseni, ilman miittejä ja tapahtumia. Se on minulta nyt näköjään meinannut unohtua viime aikoina.

2 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.