sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kykenemätön

Yritän nyt kuitenkin tehdä jonkunlaisen postauksen, vaikken saa flickriä toimimaan. Sen sijaan siirrän kuvat suoraan blogiin tästä näin että heilahtaa, kun se näyttää ainakin toimivan.

Äiti on kamalan huono ottamaan kuvia, pistin minä mitkä asetukset hyvänsä.
En ymmärrä miksi.
Ehkä äitilässä on vain aina huono valo.

Kuva jo melkein viikon takaa, siitä kun olin äitillä yökylässä, mistä kerroinkin jo. Muuten hyvä päivä, mutta illalla sitten kaikki meni mönkään. Ja seuraavana päivänä. Ja sitä seuraavana päivänä. Mutta ei sitten enää torstaina kovinkaan pahasti.

Yritin tuossa kai jotain Mori Keitä?Riesalla oli muro liimautuneena selkään. Sellainen tahmainen ihmisten muro, ei kisujen muro. Siitäkös vasta riemu repesi, mutta ainakin minulla oli hauskaa, kisuparan kustannuksella. Lammasyöpaitakin siinä ja Halinalleja ja kettuja.

"Ööö Riesu, sulla on jotaki tuossa noin"
"Missä?"
"Tuossa" *osoittaa*
*Pyörii ympyrää* "Missä? Missä?"

Perjantaina
Kirpparihuppari, jonka ostin jo aikoja sitten, mutten ollut käyttänyt kai kertaakaan. En edes muistanut, että siinä oli tuollaiset somat sarventapaiset. Taas vähän Halloween-teemaa hupsista. Zombeja ja silmämunia ja mörköjä ja luurankopupuja ja sen sellaista.


Täällä alkaa olla lehtipuut paljaana, yöllä pakkasta ja talvea kohta ilmassa. Mutta ei ihan vielä. Villasukkavarasto piti kuitenkin kaivaa yläkaapista näkösälle. Se kai niistä tämän vuoden ruskafiilistelyistä, vaikka onhan noita komean keltaisia puita vielä siellä täällä. Ainakin täällä kaupunkialueella. Hoksasi kyllä, kun ei ollut kahteen viikkoon käynyt iskälässä maalla, kuinka ripeästi siellä oli syksy edennyt. Se on vain aivan liian lyhyt vuodenaika näillä korkeuksilla. Ennen kuin ehii edes kunnolla virittäytyä tunnelmaan, hoksaakin järven olevan jäässä. Surkeus.

Mutta onneksi tumblr on täynnä värikkäitä syksykuvia! Niitä voi sitten ihastella, kun todellisuudessa ulkona on ruskeaa ja harmaata.

En jaksa miettiä mitä muuta kirjoittaa. Jotenkin kiukuttaa ja hartioita särkee ja väsyttää ja taas on vähän harmi. Toivottavasti ensi viikko ei kuitenkaan mene yhtä pahasti pipariksi kuin viime viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.