perjantai 18. lokakuuta 2013

Magical

Toissapäivänä, kävellessäni hautausmaan poikki hakemaan postista paketillisen herkkuja, kuvasin vähän maisemia. Lumi oli satanut edellisenä iltana, eikä se muuten vieläkään ole sulanut pois. Aurinko paistoi ja sai ne harvat vielä keltaisena olevat puut loistamaan, ja teki maailmasta täysin maagisen. Olin ihan onnessani koko päivän monesta syystä, mutta enimmäkseen juurikin sään vuoksi. Täydellistä.


Huomenna tulee yövieraita kaksi! Minulla ei - äitiä lukuunottamatta - käy vieraita kuin ehkä pari kertaa vuodessa, ja nyt vähän jänskättää.

Tänään olin kuntoutuksessa, vaikken ole aikaisemmin siellä perjantaisin ollutkaan. Tosin nukuin pommiin, ja menin sinne vasta puoli kahdeksitoista sitten, mutta oli vähän turhahko reissu, koska siellä katsottiin vain leffa. Kökkö leffa vieläpä. Sisko tahtoisin jäädä oli se. Jotenkin itseään toistavia nuo kaikki hemmetin kuvaukset teineistä jotka irrottautuvat vanhemmistaan ja plaa plaa plaa. Loppua kohden tuntui, ettei se pätkä ikinä pääty. Mutta on sitä nyt huonompiakin nähty! 2/5 would not recommend.

Nyt keitän nuudeleita ja paistan kevätkääryleitä. Vähän niinkuin unohdin ostaa kaupasta ihmisten ruokaa, kun keskityin kisunruokaan ja leipomistarvikkeisiin, mutta ainahan kaapista ja pakkasesta jotain löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.