sunnuntai 19. tammikuuta 2014

(◕‿◕✿)

Fabulous nails.

DSCN7032

Vaaleanviolettia ja mintunvihreää.

DSCN7047

Valkoisia koristeluja ja järisyttävän kehnoa mattapäällyslakkaa. Aika hankkia uusi.

DSCN7038

Die pony die! *kuristaa*

Minulla on ollut melko tuottoisa viikonloppu. Olen siivonnut ja järjestellyt ja kaivellut laatikoita ja heittänyt tyhmyyksiä roskiin, käyttänyt aikaa kynsienkin kanssa, sekä tänään jopa värkännyt pitkästä aikaa nukkejen parissa. Imuri kylläkin otti ja räjähti, mutta nytpä tiedän, mitä ostaa itselleni synttärilahjaksi. Johan se olikin vanha ja kökkö romu, ilmaiseksi haalittu, jesarilla korjattu.

Minuun on iskenyt pitkästä aikaa sellainen tekemisen meininki, luomisvimma, näpertelyhalu, joka on loistanut poissaolollaan jo pari kuukautta. Sen käynnisti kuntoutuksessa keskeneräisenä lojunut työni, jota pääsin vihdoin jatkamaan tällä viikolla. Tajusin, kuinka hieno siitä todennäköisesti on tulossa, ja innostuin. Nyt sitten kotonakin on jatkunut sellainen pieni sisustus- ja näperryspöhinä. Kaikenlainen turhanaikainen värkkääminen onkin lempipuuhaani, joten hyvä vain, että sitä tulee välillä tehtyäkin taas.

En ole edes leiponut sen jälkeen, kun tein kuppikakkuja halloweeniksi! Tämäpä erikoista. Nyt minulla onkin ollut jo viikon päivät mielihalu leipoa, mutta aion kuitenkin odottaa vielä muutaman päivän, ja leipoa sitten jotain oikein ihkua synttäreikseni. Mutta mitä? En ole vieläkään koskaan tehnyt itse juustokakkua, vaikka tykkään sellaisista kovin... Toisaalta jokin oikein överisuklainen kakkukin kävisi... Tai... Tai...Hei, haluan jakaa täälläkin nämä pari kuvaa. Otin jo joskus joulukuussa lähikuvia jääkimpaleesta, joka sahattiin järvestä irti. Tänään sain päähäni muokata yhtä, ja tykkään lopputuloksesta kovin. Todella mystisen näköistä, ei varmaankaan heti arvaisi, mistä on kyse, ellen olisi kertonut.

ice2

ice


Täällä kaupungissa on sellainen 25 astetta pakkasta, mutta kun isä soitti, se kertoi, että siellä maalla on ollut koko viikon alle kolmekymmentä. Hyrrr. 

Minulla on ihan liikaa katsottavaa! Supernaturalin uusintakierros on yhä kesken, Buffyn kakkoskausi pitäisi aloittaa, sitten on kaksi Dyyni-minisarjaa, ja vielä Animorphs-sarjakin. Puhumattakaan kaikista leffoista, mitä pitäisi nähdä. Tämähän käy työstä.

2 kommenttia:

  1. Ihania jääkimpalekuvia! Tulee mieleen vähän alkuräjähdys tai muuta yhtä dramaattista, kuten syöksyviä lampaita unimaassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syöksyviä lampaita unimaassa O_O Paras kuvaus!

      Poista

Penni ajatuksistasi.