tiistai 29. huhtikuuta 2014

Witchy business

Tällä kertaa minulla ei oikein ole muuta postattavaa kuin tylsiä kuvia toissapäivältä ja tältä päivältä. Voisin kyllä kirjoittaa huomenna tai joskus asioista joita olen mietiskellyt nyt ahkerasti. Tänään en jaksa.


ff2

ff3

ff4

Tässä on taas kokonaan käytettynä hankittu asu, myös Moitién mekko.

ff5

Värjäsin eilen tukan ja nyt olen jälleen kunnolla vihreä.

ff6

ff7


Halloween-sukat. Ja päässä pyörii taas sama kappale. Noita-akkojen samettimekon ostin vastikään Kontista, sitä käytetään teräväkärkisten kenkien ja suurensuuren tukan kaverina. On se loimusametti vain karsean näköistä, ah ihanaa.

ff8

ff9

ff10Näin pari yötä sitten pitkästä aikaa englanninkielisen unen. Pitäisi kirjoittaa useammin unia ylös, sekin oli mielenkiintoinen jossa olin tappanut jonkun pikkutytön ja pakoilin poliisia. Sellaiset erikoiset tunnetilat joihin joutuu unien tilanteissa ovat kovin mielenkiintoisia, tuskinpa koskaan pääsen tuntemaan miltä se ihan oikeasti tuntuu kun on juuri tappanut toisen ihmisen, mutta unissa se toisinaan tuntuu todella hyvältä ja toisinaan taas ihan hirveältä.

2 kommenttia:

 1. Oih ihana tuo sametti mekko! <3 Kivoja kuvia muutenkin.
  Unet on sillai kuspiäitä että ne valmistelee ihmisiä juttuihin mitkä jännittää tai juttuihin mitä et ehkä haluisi kokea. Aivot:"Hehehee harjotellaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on omituinen mekko, toisaalta jotenkin tosi geneerinen ja karsea ja toisaalta aah aivan mahtava <3

   Unissa aina joutuu kohtaamaan pelkoja ja fobioita uuestaan ja uuestaan, tosi kurjaa mutta kai se tekee ihan hyvää. Kiitos kommentista ^^

   Poista

Penni ajatuksistasi.