perjantai 16. toukokuuta 2014

Here in the forest

Karkasin maanantaina metsään iskälään, vaikka tiistaina olisikin pitänyt mennä kuntoutukseen, ja keskiviikkonakin... Minua vain alkoi yhtäkkiä ahdistaa ihan liikaa kaupungissa olo ja kaikki, oli ikäviä stressaavia juttuja mielenpäällä, ja tarvitsin hieman rentoutusta. Mikä olisikaan parempaa kuin hengailla metsässä ihan rauhassa ja yksin. En voisi edelleenkään kuvitella elämää ilman tuota kotipaikkaani. En ikimaailmassa haluaisi viettää loppuikääni kaupungissa asuen. En ole koskaan suunnitellut tulevaisuuteeni jotain muuta paikkaa jossa vanheta, kuin sen talon kaukana kaikesta. En tarvitse enkä halua muuta. Jos vain se yksi unelmani toteutuisi, se riittäisi.


DSCN9340

Istutin kurpitsansiemeniä.

DSCN9349

Vein kaikki kiveni yöksi ulos täysikuulla valokylpyyn.

DSCN9341

Tein myös vähän luuhommia, rei'itin muovipurkin kannen ja pohjan, laitoin sinne näädän ja naakan luita joissa oli vielä jonkin verran kudosta, ja hautasin purkin muurahaispesään, tai oikeastaan sen viereen. Kokeilen, kuinka tehokkaasti muurahaiset siivoavat luut minun puolestani. Keittäminen ja valkaiseminen haurastuttaa luita kovin, ja mikrobien armoille jättäminen on paras tapa puhdistaa ne, mutta halusin kokeilla muurahaisten kanssa huvikseni. Ja tiedättekö, näädän ruumis haisee ihan järkyttävän pahalle. Hyi hemmetti!

Ja leikin uuden pehmoisen peruukkini kanssa keskiyöllä auringon laskiessa ja täysikuun noustessa, vaikka etutukka olikin vielä leikkaamatta. Yöt ovat jo niin valoisia, että suuri osa kuvista ylivalottui, muokkasin kaikkia tummemmiksi ja lämpimämmän sävyisiksi.

mo1

mo2

mo3
Jotenkin jännä kuva, vaikka heilahdin ja ylivalotuin ja epätarkennuin...

mo4

mo6

mo7

mo8

Huomaako sen, että uusi vihreä shaalini on noussut lempparipukimekseni?Videosta näkee paremmin yön valaistusolosuhteet, nouseva täysikuukin sieltä puiden raosta pilkistää ja linnut laulelevat.


Torstaiaamuna kahdeksalta olinkin taas kaupungissa, ja ehdin sentään käydä viikon kahtena viimeisenä päivänä kuntoutuksessa, aloitin uutta mukavaa projektiakin siellä. Värikästä!

Yksi stressaava asiakin järjestyi.

Mieli on paljon parempi ja tyynempi ja vastaanottavaisempi ja luovempi.

Kannatti lähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.