tiistai 14. lokakuuta 2014

Skeleton war

No enhän minä niitä miittikuvia ole saanut... Pari vaivaista vasta, odottelen edelleen sitä kunnon saalista.

Tänä iltana tulee serkku, huomenna iltasella joskus toinen serkku nappaa meidät kyytiin ja ajellaan kolmisin kohti pohjoista. Pääsen yli viikoksi iskälään, ooh ihanaa! <3

Olen miettinyt ihan tohkeissani syksyisiä tai Halloween-aiheisia leipomuksia, koska siellä aivan erityisesti tekee aina mieli leipoa. On iso keittiö ja monta syöjää.

Viime viikonloppuna veli ja äiti olivat luonani kylässä kaksi yötä, näkivät ensimmäistä kertaa tämän kämppäni ja asuinpaikkani. Oli oikein mukavaa niidenkin kanssa, sitä tavallista, ruuanlaittoa ja lautapeliä, lauantaina käytiin Oulussa kun J halusi shoppailla, ja juuri sopivasti mahtui kolme ihmistä tänne lattialle nukkumaan, kun niillä oli yksi varapatja mukana.

Ja todellakin! Kun viikon takainen viikonloppu oli niin kiva, sen jälkeinen viikkokin meni kovin mukavissa tunnelmissa. Toisin sanoen minua ei ole ahdistanut juuri lainkaan sitten sen edellisen perjantain. Mitä nyt parina päivänä jotain pientä. Tänään melkein tuli paniikkikohtaus koulussa, mutta ei sitten ihan. On ollut taas oikeastaan todella hyvä olo. Toivon oikein kovasti, että se kestäisi! Yritän pinnistellä, kaikin voimin olla murehtimatta juttuja, jotka eivät murehtimalla parane.




Noniin, mitäs kuvia viime ajoilta...


DSCN2382

Runo grafiikan rakennuksen yläkerrassa seinällä.

Ja joku peilikuva kenties... keskiviikolta tai jotain.

DSCN2420

prp


Jaaaaa tonttuilua sitten ehkä torstailta? Sain vihdoin käytettyä noita älyttömän hienoja pöksyjä, jotka löysin kirpparilta Rovaniemeltä jo monta viikkoa sitten. En ollutkaan ostanut ainoitakaan housuja ties kuinka moneen vuoteen! Nepalissa valmistetut, jättitasku oikeassa sivussa, kaksi euroa, kovin tykkään.

tonttu

DSCN2363



Ja lepakkohommia perjantailta.

DSCN2490

DSCN2504


Kuvasin viikonlopun saaliini. Käytin tietysti äitiä Kuukorennossa sillä aikaa kun J meni etsimään takkia ja leivänpaahdinta, ja äiti osti sieltä minulle akaattilevyn, itse ostin obsidiaanin ja akaattisormuksen. Toivoisin, että obsidiaani olisi avuksi, kun meditoin ja yritän päästä perille asioista, joita minun on vaikea hyväksyä.

DSCN2517

DSCN2520

DSCN2534

DSCN2541



Äiti oli käynyt Kreikassa, ja toi minulle tuliaisena jadekivisen rannekorun. Näyttää omituisen väriseltä kuvassa, sinertävältä, vaikka vihreitähän nuo ovat.

DSCN2552


Noniin nyt ei ole enää monta kuvaa, kestäkää. Postapokalyptistä sunnuntaina. On mukava ottaa asukuvia kun on se uusi toimiva sikahalpa kolmijalka.

postapocalyptic


Ja sitten "peaceful times before the skeleton war" tänään.

war1

war2

war3


Pyysin äiti vaalentamaan tukkani edestä ja ohimoilta jotenkin (en enää viitsi koko tukkaparkaa kiusata), sillä kaikkein tujuimmalla vaalennusaineella mitä kaupasta saa, mutta eihän se turkoosi siltikään ihan kokonaan lähtenyt. Se on tiukassa piruvie. Iskin kuitenkin oranssia taas kerran siihen päälle, olivathan juuret sentään kunnolla vaalentuneet, ja nyt se jopa on tunnistettavasti oranssi. En edelleenkään tiedä, mitä tekisin lopuille karvoille. Suunnittelin leikata vähän vähemmäksi, ainakin kaikkein vaurioituneimpia latvuksia jne.



Olen sitten tosiaan metsässä, kirjoitan taas kun sieltä tulen. Jospa niitä miittikuviakin joskus saisi. Mutta huomenna vielä käyn koulussa, on kritiikkipäivä, ja minulla on kritiikkitehtävä valmiina. Toteutin plan B:n, koska en jaksanut alkaa stressaamaan sen alkuperäisen suunnitelmani kanssa, se oli liian hankala. Taidan laittaa niitä kuvia tänne blogiin sitten joskus myös, tuli ihan hauskoja. Huomenna istun auditoriossa ja koko koulu näkee työni tulokset, yyyyyyh... Mutta aamulla on mielenterveyspuolella sairaanhoitajalle aika, vihdoin ja viimein. Tosin nyt en tiedä, mitä kertoa sille, kun on ollut jo yli viikon varsin hyvä olo. Noh.



8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hyvin meni se keskiviikko, kokonaisuudessaan! Hoitajan tapaaminen oli ihan lupaava, ja muutenkin ^^ Kiitos tsemppauksista

      Poista
  2. niin ihania asukuvia tässä postauksessa! sun tyyli on jotain niin upeaa ja olet hyvin kaunis<33

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Eikö! Tykkään usein runoista jotka rimmaa ja joissa on selkeä rytmi.

      Poista
  4. Mie niin rakastan siun pukeutusmistyyliä <3 tuo panda pipo asu ja avaruuslenggiinssi asu on varsinkin tosi upea :'3 (ja niin ovat kaikki) ja sopivat siulle tosi hyvin!

    siulla on nyt kunnon halloween tukka, koska oranssia *v* ui ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuuuuuh kiitosta!!! <3 Meinaa taasen olla jonkinlaista identiteettikriisin poikasta ulkonäön ja pukeutumisen suhteen tässä, mutta kokeilen ja sumplin niin eiköhän tämä joskus vielä selkiydy, tai eipä tuo niin haittaa vaikkei selkiytyisikään kai (?)

      Mie suunnittelin kunnon halloweentukkaa, mutta projekti on jäänyt kesken ja takatukka on edelleen ihan mössön värinen, kun en osaa päättää, mitä tehdä :D Mutta etutukka on kuitenkin oranssi! Jei!

      Poista

Penni ajatuksistasi.