keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Naminami

Näköjään vaihdoin blogin taustaa. Oli pakko löytää sievä kettukuva, ja joutui taas sitten etsiskelemään kauan aikaa. Tämä oli ihan jees, vaikka siinä näkyykin pieni vesileima, mutta ei se kai häiritse. Ehkäpä vielä jonain päivänä saan tehtyä uuden bannerin, joskus jotenkin, jos jaksan.

Pitää kai julkaista kuvia lauantain Kemin Kitaconista. Yllätys yllätys en ottanut ollenkaan kuvia itse tapahtumassa, en mistään ihmisistä enkä yleiskuvia enkä mitään. Paitsi yritin ottaa kuvaa Natsun super ihanasta asusta, eikä siitäkään tullut mitään. Näinhän tässä aina käy.


Ensinnä päivän asu:


Koko päiväksi oli luvattu sadetta, mikä onneksi ratkaisi kenkäpulmani, kumpparit sitten vaan.


Sitten se muotinäytöksen cult party kei -asu:


Oli aika jännä suunnitella kerrankin jotain ihan muuta kuin lolitaa asukokonaisuudeksi. Olokin oli sievä. Nyt on aika paljon viime aikoina inspannut sellainen söpö, haalean pastellinen, mutta melankolinen ja pikkuisen creepy look. Jotain tämmöistä voisin kokeilla lisää.


Tämä on backstage-kuva:
 


Ja meidän ihana porukkamme (miinus yksi):Kuvapaljous? Ei sentään.


Voisin kyllä mennä Kitaconiin vastaisuudessakin, pitäähän pieniä coneja tukea. En tiedä lähtisikö koskaan mihinkään isompaan coniin, ei niissä kumminkaan yleensä ole paljonkaan minua kiinnostavaa ohjelmaa tai myytävää. Mutta Kemi on niin lähellä, helppo tehdä päivämutka. Ja pääsymaksuakaan ei ole.En ole nyt nukkunut kolmeen yöhön paljon yhtään... Alkaa tuntua. Huomenna aamusta pitäisi lähteä Leville näiden tukiasuntojen asukkaiden ja ohjaajien kanssa yhdeksi yöksi mökkiin. Tuumasin aiemmin tänään, että ei hemmetti ei kyllä jaksa lähteä, yyyyyh ei pysty olemaan sosiaalinen eikä kuuntelemaan puhetta eikä mitään. Mutta yritän kuitenkin nukkua tänä yönä ja päästä mukaan. Pääsisin vaikka pulkkamäkeen, ja kylpyläänkin. Tämäpä muistuttikin, otan nyt melatoniinia, jos se auttaisi vähän.2 kommenttia:

  1. Olit kyllä sulonen Kitaconissa. Harmi, että kuski halus lähteä just kun muotinäytös alkoi, niin en ehtinyt ollenkaan nähdä sinun toista asua, muuta kuin nyt näistä kuvista. Oi että, ihana kokonaisuus kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytös jäi vähän vajaaksi kun me ei saatukaan diaesitystä pyörimään taustakankaalle, siinä olis lukenu kunkin tyylin nimi. Se oli sitten vain musiikkia ja lavalla lampsimista. Mutta oli kivaa ja kaikki oli sievänä ^^ Thihi kiitos <3

      Poista

Penni ajatuksistasi.