sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

HuastettuJee sain pitkästä aikaa tämmöisen haastepalkinnon. Nukkehullu S sen minulle soi, kiitosta vaan!


Säännöt:
1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.

2. Laita palkinto (kuva) blogiisi.

3. Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen.

4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa.

5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat.

6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.

7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.Kysymykset:
1. Mitä eläintä muistutat eniten?
- Aika hankala kysymys. Minä ja kisuni muistutamme kyllä toisiamme kovasti luonteeltamme, yleensä kissat eivät ole niin paljon samankaltaisia kuin minä. Yleensä kysytään vain, että mikä eläin haluaisit olla, ja siihen on helpompi vastata. En minä muistuta mitään eläintä, kai.

2. Harrastukseesi liityvä valediagnoosi? (Esimerkiksi minulla "nukkehullu")
- Roinaharakka

3. Saat valita vain yhden tyylin. Miten pukeutuisit loppuelämäsi?
- Kuin kummitus

4. Lempi aikakautesi (Esim 2010-luku)
- Kyllä se on edelleen se 80-luku. Joo historialliset aikakaudet on jänniä, mutta mikään ei vedä vertoja vanhalle kunnon kasarille.

5. Mistä olet huolissasi tällä hetkellä?
- No juuri viime aikoina olen ollut jostain syystä kovasti siitä huolissani, että varmasti kuolen ihan pian. Ihan kohta minulta löydetään jokin tappava sairaus. Sitten joudun myymään kaiken omaisuuteni ja lähtemään matkalle etsimään itseäni ja tarkoitusta viimeisille päivilleni. Kuulostaa uuvuttavalta. Muistakaa tämä ennustukseni sitten, kun kirjoitan blogissa, että nyt se sairaus on löydetty.

6. Ensimmäinen tapaaminen nukkejen (Tai muun harrastuksen) kanssa?
- Tämmöinen ylipäänsä leluista innostuminen alkoi My Little Poneista. Olin ehkä 16- tai 17-vuotias, kun näin kuvia kustomoiduista poneista jossain, ja ne olivat niin upeita, että päätin kokeilla samaa itsekin. Kustomoin pari lapsuuden poniani ja ostin pari uutta kustomoitavaksi, silloin myytiin vielä niitä G3-poneja kaupoissa. Myöhemmin tämä innostus muuttuikin ponien keräilyksi... sitten se levisi BJD-nukkeihin... ja pehmoleluihin... ja 80- ja 90-lukujen leluihin... ja Monstereihin. Ja niin edelleen! Ja nyt on paljon roinaa argh.

7. Mikä sinusta tulee "isona?"
- Yyh. Ei varmaan mikään koskaan. On minulla haaveita siitä, mitä tarkalleen tahtoisin tehdä, ja millaisen talon ja kotipaikan tahtoisin, mutta en halua tehdä ammatikseni sitä mitä haluan tehdä. Jos minä en kuolekaan ihan kohta, ja oikeasti kasvan isoksi, minusta tulee varmaankin köyhä.

8. Millainen olit alle yläasteikäisenä?
- Kaikkitietävä ärsyttävä tietosanakirja ja neiti näppärä ja sosiaalisesti hyvin hukassa.

9. Mitä inhoat?
- Vastatuulta! Aikaa! Aikuisten juttuja ja velvollisuuksia!

10. Sanoja, joita et siedä?
- On paljon paaaaljon sanoja, joista pidän kovasti. Vaikeampi on keksiä sanoja, joita en siedä. Hmm. Ehkäpä ultimaattinen/ultimaalinen. Olen ihan sekaisin noiden sanojen kanssa. Inhoan molempia, enkä halua käyttää niitä, ja olen lukenut ristiriitaista tietoa siitä, kumpi on oikein, ja nyt mielestäni molemmat ovat väärin ja kamalia.

11. Mihin ihastuit viimeksi? (Ei tarvitse olla ihminen)
- Täytettyihin paprikoihin. Sain aikaiseksi hyvän reseptin vihdoin, ja nyt voisin syödä niitä melkein joka päivä. Vanhoihin Bratz-nukkeihin. Kimaltelevaan vaaleanvihreään nalleen kirpparilla.


En oikein tiedä taaskaan, ketä haastaa.

Ehkäpä Hipsta Lobstan Lind ja Ilar tahtoisivat tehdä?
Kiinnostaisikohan Rotta Ruususta aka Petraa?
Tai EverMonsteria aka Marikaa?

En keksi enempää. Saat vastailla näihin kysymyksiin, jos tahdot, vaikken maininnutkaan sinua!

Kysymykseni:
1. Mitä harrastit lapsena?
2. Uskotko kummituksiin?
3. Paras jäätelömaku?
4. Mikä on bravuurisi keittiössä?
5. Onko sinulla fobioita?
6. Paras väriyhdistelmä?
7. Mihin kuluttaisit miljoona euroa, jos sinun olisi pakko tuhlata kaikki yhden päivän aikana?
8. Mikä on tähänastisen elämäsi suurin tai itsellesi tärkein saavutus?
9. Jos sinulla olisi oma yksisarvinen, miten nimeäisit sen?
10. Kuvaile unelmatalosi.
11. Kun käyt nukkumaan, mihin asentoon asettaudut ensimmäisenä?Jahas siinäpä tuli.2 kommenttia:

  1. En tiedä miksi mutta minulla on ollut jo jokunen kk sama tunne kuin sinulla kohdassa 5... Olen käyttänyt lukemattomia tunteja miettien että mitä sitten tekisin. Mitä haluaisin tehdä loppupäivilläni.. Onhan se vähän hassua mutta onhan siihen loppuje lopuksi pieni todennäköisyys. 8D

    Vastatuuli on kaiken pahan alku ja juuri perskele!

    VastaaPoista
  2. päivän järkytys (ja vielä näin aikaisessa vaiheessa): en ollut koskaan kuullutkaan sanasta "ultimaattinen" :| apua, tämäpä on musta aukko kaikessa tietämässäni oh my. olen aina vain sanonut "ultimaalinen". apua :-----D tavallaan kyllä tekee järkeä että se olis ultimaattinen, mutta toisaalta... shfgsdufg. aivot halkeaa, taidan tietää mitä googletan loppuyön >:---D

    ps. saatan vastata näihin kysymyksiin ;O kun niin paljon gaggaa suollan ulos itsestäni niin jos vaikka vaihteeksi jotain muuta. kivasti voin samalla sitten johdatella mahdolliset lukijat blogiisi, jotta saavat vähän laadukkaampaa lukemista! :3 tsihihihihiii~! :3

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.