lauantai 19. maaliskuuta 2016

Nightshade forests

Olen harrastanut BJD-nukkeja jostain suunnilleen vuodesta 2008 asti. Sen jälkeen minulle ilmestyi kolme nukkea, kunnes innostus hiipui ja harrastus unohtui laatikon pohjalle muutamaksi vuodeksi. Nyt se on yhtäkkiä yllättäen iskenyt taas kovempana kuin koskaan, ja sitten minulle vielä selvisi, että nykyään täällä Melankolisessa Mestassa on muitakin harrastajia. Oi aikoja, yritin joskus 2010 järjestää Rovaniemi-miittiä, enkä saanut ketään paikalle. Viimeksi olen siis ollut nukkemiitissä 2009 Oulussa, joten jo oli aikakin lähteä nuuhkimaan toisten nukkeloisia.

Viime sunnuntaina sitten vihdoin pääsin taas harrastusyhteisöön vähän niinkuin mukaan, ja oli kivaa. BJD:t eivät ehkä ole yhtä yleinen harrastus kuin lolita, mutta sieltäkin löytyy aika suuri yhteisö, ja paljon mielenkiintoista porukkaa. Eikä minua edes ahdistanut marssia noin vain jonkun tuntemattoman tyypin ovelle *pimpom* "onko tämä oikea osoite?" hengailemaan täysin ennestään tuntemattomien tyyppien kanssa. Minusta on tullut niin rohkea. Ylp. Ja siellä oli niin kauniita nukkeja. Ja niitä oli niin tyydyttävää katsella ja posettaa ja hypistellä, olisin jaksanut vaikka kuinka monta tuntia. Iltayhdeksään siellä menikin, koska aloitimme myöhään.


Onneksi muilla siellä oli hyviä kameroita, koska en tietenkään saanut mitään häävejä kuvia, joita olisin voinut laittaa tuonne nukkeblogini puolelle. Mutta tässä silti yksi yhteiskuva nukkeloistosta:


Ehkä kysyn lupaa julkaista omassa nukkeblogissa muutaman sitten, kun ne tyypit julkaisevat niitä. Jee, äkkiä lisää miittejä! Ja kesällä ulkomiittejä! Jospa saisin tuossa syksyllä säästettyä uutta nukkevahvistusta varten...Tässä sitten vielä asu toissapäivältä. Pitkästä aikaa myös mustaa.Meikkiin hain tietysti mahdollisimman luonnollista, neutraalia, huomaamatonta lookkia. Uudet tuuheat ripset osuivat ikävästi aurinkolaseihin.

 Viime postaus oli todella ankea ja yyh. En tahdo miettiä.

En nukkunut viime yönä kuin tunnin. Keittelin aamulla aikaisin nuudeleita kiljuvaan nälkään. Tilasin peruukin Helloconia varten, kohta on asu kasassa! Pitää miettiä vielä sukkia/sukkahousuja ja koruja, sekä askarrella loppuun tuo pääkoriste. Yritin aamusta katsella Halinallet-elokuvaa, mutta lopulta uni vei voiton ja nukuin muutaman tunnin. Jee upeakaunis lauantaipäivä menee tässä taas täysin hukkaan, mikä voittajafiilis. Jospa saisin tiistaina kyydin iskälään, voisin olla siellä koko loppuviikon sitten, niin saan pilkkiä ja olla ulkona. Iltapäivä tulee ja kohta aurinko paistaa suoraan näyttöön, silloin voisi olla hyvä hetki mennä kaivelemaan varastoa. Tarvitsen sieltä kirppissäkeistä jotain vaatteita, joita tuhota ompeluprojektiani varten, samalla voin katsoa, olisiko minulla mitään lahjoitettavaa huomiseksi, kun on Sampokeskuksessa hallikirppis ja siellä on myös HOPE Ry:n keräyspiste.


Tajusin eilen, etten ole kuunnellut Summoningia ties kuinka pitkään aikaan yhtään, lähinnä siksi, koska olen jo aikoja sitten ohittanut yliannostuksen määrän rajan, ja tarvitsin taukoa, jotta se maistuu taas. Ja ah. Nyt maistuu.
Ei se suotta ole yksi elämäni tärkeimmistä musiikillisista jutskista. Kuin kotiin palaisi.


Auringonsäteet ovat jo iiihan lähellä näyttöä! Varastoon siis.


2 kommenttia:

 1. Itse uskaltauduin vasta viime vuonna ekaa kertaa nukkemiittiin :) Jännitti kyllä hirveästi, mutta kyllä kannatti!
  Viime vuonna innostuin myös kunnolla bjd:istä, kun aiemmin keräilin vain Azonen nukkeja. Oih, tuossa miittikuvassa on ihania kisuleita ♥

  Sinun tyylisi on muuten kiva. Harmittaa, kun en ite osaa oikein yhdistellä mitään kivoja asukokonaisuuksia ^^, Etenkin coneihin olen haaveillut pukeutuvani vähän erityisemmin (mori-tyyli kiinnostaisi), mutta sitten se on aina jäänyt...

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja <3 tykkään ekan värimaailmasta ja tokan paidasta (omg!!) tooosi tooosi paljon :D

  Itse en omista BJD -nukkeja, mutta niitä on aina yhtä ihana nähdä toisten blogeissa >w<

  Nukkuminen on välillä kamalan vaikeaa mutta sitäkin ihanampaa.

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.