sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Soot fairy

Kolmas postaus saman päivän aikana, o-ou.

Puhuinkin jo siitä, että viime torstai oli hyvä päivä ja tupeerasin peruukin (matkin)  ja meikkasin pitkästä aikaa ja oli sievä olo ja kävin postista hakemassa peruukin Helloconia varten ja tuhlasin rahaa askartelutarvikkeisiin enkä pelännyt teinejä. Ja otin paljon kuvia tietysti, silloin pitää ottaa kun on hyvä olo.

Joku ig:ssä sanoi että olen "soot fairy" eli niinkuin tuhkakeiju, ja se kuulosti ihan älyttömän somalta. Yksi parhaista kommenteista ehkä ikinä.

Otin korkokengät käyttöön ekaa kertaa tälle keväälle, koska tiet alkavat jo olla sulat ja loskattomat. Ihan vielä en uusia valkoisia kenkiäni uskalla viedä ulostautumaan, mutta hyvin pian!


Huomenna palautan läppärin takaisin äitille, ja koneeton elämäni jatkukoon. Ehkä saan jatkettua muutamaa projektia sitten. Enää jokunen hassu viikko WGT:hen, ja pitäisi askarrella, huovuttaa ja ommella vielä...

WGT-lipun pitäisi muuten tulla ensi viikolla postissa! Olen nähnyt kuvia, että ihmiset ovat jo alkaneet saada omiansa. Olen kirjoittanut listoja vaikka mistä, esim mitä meikkituotteita haluan Saksasta ostaa ja mitä bändejä haluan yrittää ehtiä neljän päivän aikana nähdä, ja niin edelleen. Listojen kirjoittaminen on kivaa.


Miksi yksi avokadon kivistäni muuttui tummanpunaiseksi multaan päästyään? Se ei näytä hyvinvoivalta.14 kommenttia:

 1. Soot fairy kuulostaa kyllä ihan sulta! :D
  Nyyh, yhyy, WGT kateus. Otathan paljon kuvia!? :>

  VastaaPoista
 2. Sulla on kauniit kasvot.

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä ollu taas ihan erityisen nätti ja söpö! En saa varmaan koskaan tarpeekseni siun tyylin ihailusta. :> Osaat aina loihtii niin sieviä ja persoonallisia asukokonaisuuksia.

  Ootko muuten onnistunu kasvattamaan avokadon kivistä mitään? Oon ite nimittäin monesti miettiny sellaisen istuttamista, mut aina se on vaan jotenkin unohtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän kokeilla aina uusia juttuja, ja tuntuu että nykyään silmä on kehittyneempi, tulee asuista sellainen olo että jee, tämä on minua ^^

   Toistaiseksi minun avokadoista ei ole vielä ikinä kasvanu mitään. Tässä just yritän epätoivoisesti, mutta jostain syystä kaks kiveä muuttui mustaksi ja kuoli :O Katselin aidrajAlikan eli entisen murderoticin eli Angelican videota jossa se esitteli sen avokadoja ja halusin kokeilla taas.

   Poista
 4. oiii iiihana luukki :D todellakin oikein keijumainen. ehkä vähän sellanen pahis keiju, joka ei koskaan kuitenkaan tee mitään pahaa muille. khuul tuhkakeiju! <3 jee jee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Keijumainen on nykyään aika hyvä sana kuvaamaan minun tyyliä, vaikka se vaihteleekin paljon. Ja siitä voi keksiä vaikka mitä, vaikka suokeiju, teknokeiju, demonikeiju

   Poista
 5. Onnistunut asu ja Soot fairy kuulostaa ja näyttää sulta! :O Ota ihmeessä käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keksin jo että pitäis pirskotella naamaan mustaa maalia, tuhkaksi :D Ehkä kokeilen joskus.

   Poista
 6. Oon varmaan joskus aiemminkin kommentoinut (tai en..) että sulla on kyllä niin hyvin nätit kasvot!

  VastaaPoista
 7. olet todellakin tuhkakeiju! <3

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.