torstai 5. toukokuuta 2016

Otsikko

Minulla oli hurjin vappu ikinä, ainakin tähänastisessa elämässäni. Iltapäivällä käytiin tyyppien kanssa vohvelilla ja kävin samalla ostamassa askartelutarpeita. Illemmalla lähdin baariin, join siellä sitruunavettä ja pelasin lautapelejä samojen tyyppien plus joidenkin muiden kanssa, ja lähdin yhdeksän jälkeen kotiin.

Ainakin näytin hyvältä, damn right!Laitoin Swallow the Sun -paidan koska AAAAAAAAAAAAAAAA näen sen ihan kohta livenä!!!!!1


Yhtäkkiä tykkäänkin käyttää taas mustiakin vaatteita, aina välillä. Onneksi en hankkiutunut niistä eroon talven aikana.


Kannattaa lukea ihmisten teorioita Game of Thronesista, interesting shit. Esim (spoilervaroitus):


Yhyy enää muutama hassu päivä, lähden jo tiistaina kohti Helsinkiä ja ähyhyy pelottaa. En ajattele reissaamista, yritän olla ressaamatta, mutta pakata jo pitäisi.


3 kommenttia:

 1. !!!!!!! NIIN YLPEÄ ITSESTÄNI!! tunnistin swallari-paidan heti tokasta kuvasta kun se näkyi kunnolla B----) omistin joskus samanlaisen, mutta sitten KASVOIN ......... mahastani *<:---)

  sitten kerrot täällä (ja jossain ja kaikkialla) oliko mm. swallow the sun hyvä koska en ole nähnyt _vieläkään_ vaikka tahtoisin, möh ;_____;

  tuo kuva mikä ilmestyi myös @fb on kyllä suosikkimatskua! ♥

  VastaaPoista
 2. No näytit kyl hyvältä! Kaikki mätsää kivasti ja ihana kuusormus! <3
  Olipa hurja vappu! Itse kävin sunnuntaina syömässä hattaran torilla ja vegehampparin raflassa..wohoo! xD

  Tuo GoT teoria oli kyl aikas veikee! Tämmöset on hauskoja :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 3. Millainen on porukka, jossa voi istua vappuna pelaamassa lautapelejä? Olisin aina halunnut tuntea sellaista porukkaa, mutta tosiasiallisesti olen tuntenut vain ihmisiä, joiden kanssa ainoa mitä voi tehdä vappuna on juopotella kamalasti (mikä on ihan turhaa hommaa ja käy vuosi vuodelta tylsemmäksi).

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.