lauantai 29. lokakuuta 2016

Treat

Aamulla on lähtö Kemiin Kitaconiin. Tästä tulee toimintaviikonloppu. Nukuin jo hieman, kymmenestä yhteen, koska arvelin, että pitää yrittää nukkua kahdessa osassa, jos aikoo saada edes joitakin tunteja täyteen. Nyt valvon noin neljään, ja yritän uudestaan. Ennen seitsemää on kuitenkin herättävä.

Sunnuntaina meillä on pikkuinen Halloween-miitti parin tyypin kanssa, ja sinne saa sitten pukeutua uudestaan. Maanantaina, eli varsinaisena juhlapäivänä, meillä on jotain ohjelmaa täällä missä asun, tuolla kohtaamispaikalla.

Olen vihdoin viimeisen viikon aikana päässyt oikeasti siihen Halloween-tunnelmaan. Minua on hieman ahdistanut, kun ei ole tuntunut miltään. Mutta tulihan se sitten kun vähän pakotti! Olen leiponut, pukeutunut, askarrellut, koristellut.

Tämä päärusetti ja kurpitsarintakoru, sekä rannekoru ovat viimeaikaisia tekosiani.Rusetti pysyy paremmin paikallaan, kun kulmiin laittaa nuo pikkurusetit. Onneksi minulta löytyi sellaiset oranssinakin.Torstaina oli joku sadonkorjuupäivällinen perheen kanssa. Siis emon ja veljen, ja molempien kumppaneiden kanssa. Ajelimme emon miesystävän luo, siellä syötiin savusiikaa, poronkäristystä, mätiä (joka on lempiherkkuani), ja kurpitsakakkua. Muunmuassa. Oli ihan hemmetin hyvät muonat, ja vaikka oli vähän ähky, ei tullut paha olo, kun ei ollut mitenkään rasvaista. Nyt jo haikailen sen poronkäristyksen perään. Oli ihan mukavaa vaihtelua hirvikäristykselle, ja taatusti parasta poronkäristystä, jota olen ikinä syönyt.

Halusin laittaa joustavat vaatteet syöminkejä varten, mutta silti teki mieli näyttää sievältä. Kenties noitamaiselta?
Vaikka tuo liivijuttu joustaakin, piti se silti avata sulattelun ajaksi.


Viime yönä otinkin videoa, joten tässä vielä sekin.
En ole vielä löytänyt uutta kämppää. Aina joku on ehtinyt viedä asunnon ennen minua. Viimeksi kävi niin, että juuri se suuri, mutta edullinen rivitalokaksio, jonka olisin halunnut, meni sivu suun koska sähköposti meni hotmaililla automaattisesti roskapostiin jostain syystä, enkä ehtinyt nähdä sitä ennen asuntonäyttöä! Arrr kuinka vituttaa. Lähetin silti vastauksen, jossa ilmaisin kiinnostukseni, mutta joku muu oli jo ehtinyt. Siellä olisi ollut kisulla tilaa juosta, ja minulla askarrella. Vaan kun ei.

Olen kuitenkin silmä tarkkana nyt erityisesti yksityisten vuokraamien asuntojen kanssa, ja eiköhän tästä kohta ala jotain löytyä.


Jaan varmaankin sitten Halloweenin jälkeen kuvia asuistani! Joten hyvää Samhainia, Kekriä, ja Halloweenia ihkuisat lukijani!


3 kommenttia:

 1. Ihana tuo liivijuttu jälkimmäisessä asussa! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat asut, toisesta asusta todella tuli kyllä vähän noitamainen fiilis ^^ porpnkäristys kuulostaa tosi namilta, nyt alkoi itsekin tehdä mieli! en ole tainnutkaan syödä sitä ainakaan vuoteen :S

  VastaaPoista
 3. Ihana, että sie kirjotat vieläki blogia!!
  mie en ole blogien puolella pyörähtäny varmaan vuoteen tai pariin ja yhtäkkiä tulit mieleen, että vieläköhän sie kirjotat ja täällähän tämä oli! Ihanaa ^_^
  Sun vaatteet ja hiukset on aina niin suloiset. Jipii, tulin iloiseksi.
  t.Pauliina Lisko

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.