torstai 11. elokuuta 2016

Mut ei se sulle mitään pahaa tee

Sain vihdoin avattua mysteeripaketin, joka saapui Japanista jo kai yli viikko sitten. Halusin homman välttämättä videolle.

Joten siinä on. Tuli pitkä pätkä.




Kuvat eivät nyt ole ollenkaan samassa järjestyksessä kuin nuo namit näkyivät videolla, mutta väliäkö tuolla.


Söin eilen illalla tuon condenced milk -version. Se oli kovin makeaa, mutta ihan jees.








Ainoa vikaostos, yh.










Olen kuunnellut tänään ahkerasti Dingoa ja tiskannut kaiken ja leiponut vaaleanpunaisia vadelmakuppikakkuja ja käynyt suihkussa. Vau, olen saanut jopa aikaiseksi jotain.




Tänään tuli myös maistettua tuota yhtä omituista maustetta, laitoin vain nuudeleihin. Se maistuu katkaravulle, ja on aivan hyvää, ei mitenkään kovin erikoista kyllä. Lisäksi paistoin kaksi kananmunaa ja heitin tuohon päälle, hyvää muonaa. Laatikossa on kuusi pientä pussia noita, niin täytyy vielä kokeilla johonkin muuhunkin.



En ole leiponut kuppikakkuja yli puoleen vuoteen! Onneksi nyt sain vihdoin leivottua pienen satsin.



Osa kuppikakuista on sydämen muotoisia, koska sain viime jouluna noita silikonivuokia muutaman.

Huomenna on emon muuttopäivä, niin vien varmaan sille ja kaikille muuttoapulaisille muutaman kuppikakun ja vähän japskinameja.



7 kommenttia:

  1. Iih! Suloisia kuppikakkuja. <3 Mekin tilattiin Japancrate tuossa keväällä. Se oli aika kallis kyllä, mutta yllätykset on jänniä. ^__^

    VastaaPoista
  2. Ai niin! Paljon oli postituskulut tuossa? Varmaan PayPalilla piti maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parikymppiä tais olla postikulut, eli ihan pikkusta pakettia ei varmaan kannata edes ostaa. Kirpaisi, mutta pah se on vain rahaa :D Elämykset ei ole rahassa mitattavia!

      Poista
  3. Hyvä lukea tätä nälkäisenä maha kurnien :'D Miettiny tässä kannattaisiko itsekin tilata.. Hmm valintoja valintoja.. Ja tuo kuppikakku näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tilata! Kaikkea mahdollisimman jännää! Kuppikakkujen taikinan resepti ei ollut ihan onnistunut totta puhuen, pitää vielä viilata. Kuorrute kyllä onnistuu aina yhtä hyvin :D

      Poista
  4. No joo tuskin alkoi nyt tekemään japanikaruskia mieli! :D Ihana video, lisää tällaisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nom nom! On meillä täällä pohjoisnavallakin yksi asian market josta saa pockeja, mutta siinä kaikki :D Ei paljon kävellä kauppoihin ostelemaan, mutta onneksi netistä saa. Yritän panostaa videoiden tekoon aina välillä nykyään, niitä on tulossa!

      Poista

Penni ajatuksistasi.