tiistai 29. lokakuuta 2013

As much as you like

Tänään oli pitkästä pitkästä aikaa lolitapäivä. Tajusin, etten ollut käyttänyt tätä hametta ties kuinka pitkään aikaan. Ainakin se oli päälläni HelLo conissa helmikuussa, en ole varma onko sen jälkeen raukka edes nähnyt päivänvaloa. En viitsinyt laittaa peruukkia, joten hattu sitten.


En minä oikeasti ihan noin vähissä vaatteissa kulkenut, oli päällä vielä neule ja ulkona villakangastakki. Mutta nyt on kyllä aika lämmin sää, lumi suli pois ja vettä sataa.


Illan olenkin viettänyt rattoisasti (not!) peruukkihommissa.


Kuten viime vappuna miitissä otetusta kuvasta voi huomata, musta peruukkini oli aika kurjassa kunnossa. Ja nyt vasta sain aikaiseksi tehdä asialle jotain. Paha paha minä.


Pesin sen shampoolla ja liottelin hoitoaineessa. Sitten olikin karseimman homman vuoro. Käytin tunnin keittiön lattialla ikävässä asennossa kiroillen kammaten peruukkia joten kuten siedettäväksi. Ai jumankekka. Vieläkin kiukuttaa. Ei se siitä paljon miksikään muuttunut, on yhä aika ruma ja homssuinen. Kampakin katkesi, mutta sitä vähän uumoilinkin kun tuntui niin heppoisalta romulta.


Kaikenkaikkiaan turha ja turhauttava projekti. Saa nähdä sitten kun se on kunnolla kuiva, että tuliko siitä edes käyttökelpoinen. Voisin suihkutella vielä lisää hoitoainetta ja kampailla, mutta en juuri nyt taatusti jaksa. Seuraava mahdollisuus olisi sakset, pahimmat homssulatvat pois nips naps.

Oma syyni kun en ole pitänyt peruukista huolta ennemmin.
2 kommenttia:

  1. Tuon peruukin voi saada hyvään kuntoon vielä silittämällä sen. Eli kampaa se suoraksi, aseta päälle arkki silkkipaperia ja lämpimällä silitysraudalla silitä arkin päältä. Tehoaa keinokuituun joka on säkkäröitynyt ja takkuuntunut hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, kiitos neuvosta! Kokeilen vielä tuotakin kikkaa kyllä ^^

      Poista

Penni ajatuksistasi.