perjantai 25. lokakuuta 2013

Arkiston aarteita

En ole nukkunut koko yönä, sen sijaan olen käyttänyt suurimman osan siitä kaivellen pölyisiä vanhoja kuva-arkistojani. En muista enää miksen mennytkään nukkumaan silloin kun olin menossa. Ei voi muistaa niin kauas. Ainakin tästä päivästä tulee upea, siis siinä tapauksessa että selviän yhtenä kappaleena kuntoutukseen asti. Mitä vähän epäilen.Olisihan sieltä kätköistä löytynyt vaikka millä mitalla hämmentäviä kuvia, mutta aion nyt vain jättää tämän yhden tähän selittämättä sitä yhtään mitenkään.

Hyvää päivänjatkoa.

7 kommenttia:

 1. Ooh, mikä kuva! <3 Aattelin heti et tää on sellanen "normipäiväsi", oot täynnä niin mielenkiintosia ideoita. Mun mielestä näytät joltain taistelupeli-hahmolta taisteluasennossa (en tiiä oliko se tarkoitukseskin) =) Mä valitsisin aina sut hahmokseni.

  Huolettaa vaan toi nukkumattomuutesi =( Toivottavasti nukut tänä yönä senkin edestä *tuo peittoa*

  Niin ja vielä yks juttu mikä kiinnostaa sussa mua, mikä ei liity tähän postaukseen mitenkään. Nimittäin se et tykkäät black-metallista :o Oon aatellu usein, et mikä sai sut alunperin kiinnostumaan siitä tai millasia tunteita se herätti jne. En oo törmänny black metallia kuunteleviin tyttöihin (tai poikiinkaan) kuin kerran pari elämässäni. Ja mua kiinnostaa aina ne harvinaislaatuiset ihmiset, jotka siitä pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten normipäivä mutta ei mulla ikinä olis noin montaa eri väriä päällä O_O Jos mietitään jotain taistelupelin hahmoa, tää olis sellanen lötkö ja viekas, joka väistelis paljon ja tekis epäreiluja hyökkäyksiä ja puukottais selkään. Tuo kuva näyttää ihan siltä.

   Luulen että olen nukkunu ihan hyvin nyt, elä huoli *käpertyy peiton alle tyytyväisenä*

   Suunnittelen pientä postausta aiheesta bläkkis, todennäköisesti, pikapuoliin. Siitähän olis paljonkin kerrottavaa!

   Poista
  2. "Joojoo nukun ihan hyvin" *lähettää kommenttia kahelta yöllä*

   HUPS

   Poista
 2. Hei! Haastan sinut, jos vain kiinnostaa!

  http://kahvikissan.blogspot.fi/2013/10/drink-me.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä tehnyt tuon haasteen jo kai parikin kertaa, että nyt taitaa jäädä tekemättä.

   Poista
 3. Nyt on staili! Laita jossain vaiheessa lisää näitä vanhempia kuvia, mikäli inspiroidut :) Toivottavasti nyt olet saanut unen normaalisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa laittaakin joskus jotain :D

   Olen nukkunut, kiitos huolenpidosta!

   Poista

Penni ajatuksistasi.