keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Tired and grumpy like a bear

Eilen en päässyt kuntoutukseen, taaskaan. Kävin sitten myöhemmin iltapäivällä äitin kämpillä kastelemassa kukat ja lainaamassa siltä kirjan, äiti on viikon reissussa. Lupasi tuoda jonkin tuliaisen minulle. Oli mukava sää kävellä ulkona, melkein pakkasta, kylmä viima, kuuntelin musiikkia ja olin liehuva. Muistelin sitä, kun vuosi sitten lokakuussa muutin tähän kämppään asumaan, ja sitä kun kävelin tuolla ulkona samalla kadulla samojen keltaisten koivujen vierellä, samanlaisessa säässä. Silloin minulla oli paljon kurjempi olla kuin nyt. Sitten oli pakko katsoa Ginger Snaps, juuri niinkuin viime lokakuussa. Yksi kaikkien aikojen lempileffoistani. Voisin joskus kirjoittaa ihan kunnon postauksen ihmissusielokuvista. Tjaa, olen varmaan vauhkonnut niistä monet kerrat ennenkin. Mutta ihmissusia nyt ei voi koskaan olla liikaa! Julistan lokakuun minun henkilökohtaiseksi ihmissusikuukaudekseni! Katson läpi kaikki aiheeseen liittyvät leffat mitä vain saan käsiini haalittua! Jipiiiii!

Sen jälkeen kävin kirpparilla, koska isä on antanut minulle tehtäväksi etsiä sille farkkuja. Ja kylläpä miesten farkkujen etsiminen on hämmentävää, en ymmärrä edes naisten kokoja, koska en käytä housuja. Isällä on kuulemma viimeiset ehjät työfarkut käytössä, eikä aikaa lähteä kaupunkiin asti pyörimään kirppareilla. Löysin sentään sille yhdet.
Kirpparilta löytyi tietysti pari juttua itsellenikin, esimerkiksi pitkästä aikaa Halinalle!


Funshine Bear. Tykkään kovasti näistä vanhoista Halinalle-kuvituksista.


Löytyisipä vielä Grumpy Bear.

.
Ja Bedtime Bear.


Löysin myös sieltä kirpparilta oikein kauniin ja yksinkertaisen vintage hameen, Suomalaista tekoa. En ole vielä kokeillut, mutta uskon sen sopivan oikein hyvin lolitaan, helmassa löytyi laajuutta. Ei ole kyllä moneen viikkoon tullut pukeuduttua lolitaan.


Riesa on tänään kauhean huomionkipeä. Se pomppii koko ajan syliini ja siitä pois, ja takaisin, ja pois, uudestaan ja uudestaan, tökkii käsiäni nenullaan ja pörrää ympärillä ja tuijottaa minua silmiin. Ehkä sen ruokakuppi on tyhjä. Nostin sen syliin ja tulkutin sille kuinka ärsyttävä penikka se on, sellaisella lässytysäänellä miten kissoille nyt puhutaan, ja sanoin vielä "hyyyyvä ko oot noin ärsyttävä, hyvä kisu! Hyvin tehty!"

Huusin huuto.netistä itselleni Twin Peaks -boksin. Tai no, huuto ei ole vielä sulkeutunut, ehkä joku sen vielä nappaa nenäni edestä. Mutta jos ei, pääsen vihdoin katsomaan sen, ja ihan omistamaan jopa fyysisen kopion. Jei.


Tänään kävin kuntoutuksessa, vaikka onkin ollut tosi huono olo koko päivän. Tällä kertaa se vain ei johdu mistään elämän kurjuudesta, vaan fyysisistä jutskista. Huomenna pitäisi vielä jaksaa, yyh. En jaksa edes käydä suihkussa. Voisi mennä taas nukkumaan, nukuin jo kyllä kahden tunnin päikkärit muttakun yyyh.

Hemmetin DNA-kauppias soitti juuri kun sain pään tyynyyn, menin vielä vastaamaankiin äyh, ja se selitti ja selitti nettijutskista, ja kiukuttelin sille kuinka juuri toissapäivänä sain uuden modeemin enkä todellakaan ole hankkimassa heti uutta nettisopimusta ja mitä hiivattia ja sitten se kysyi että tahdonko kuulla vielä puhelinliittymätarjouksista, sanoin että EIII, haluan päikkäreille! Ja se toivotti hyviä unia ja pääsin nukkumaan. Happy end. Nyt nukuttaa taas.

Bedtime Bearin filosofia iskee tänä iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.