torstai 10. lokakuuta 2013

Drown with me now, let the rain wash you away

Vintagehame in action. Tiedä nyt sitten onko tämä lolitaa vai kotirouvatyyliä vai jotain ihan muuta.

Nuo kengät ovat aika tappavat. Niiden kulma on juuri pikkuisen liian jyrkkä nilkoilleni, ja auauau. Mutta päätin, että kyllä ne nilkat siitä vetristyvät!

Näytänköhän minä oikeassa elämässä yhtä pikkuiselta ja kapoisalta kuin kuvissa? I shall never know.Tänään ei ollut enää yhtään huono olo, sen sijaan sain kuntoutuksessakin paljon aikaiseksi ja nyt musiikki on taianomaista ja seuraavaksi tahdon näpertää jotain nukkejuttuja ja syödä. Voisin keittää riisiä, minulla taitaa olla kevätkääryleitä pakkasessa.

Viime yönä tulin siihen tulokseen, että jos kaikkivaltias jumala olisi olemassa, se tuskin olisi niin pikkumainen tyyppi, että pitäisi paskana vaikkapa sitä, että minun yksisarviseni nimi on Lucifer.

Ei minulla muuta.

4 kommenttia:

  1. Oletpas todella kauniin ja elegantin näköinen asussasi, kuin menneiltä ajoilta poimittu (mitä nyt ennen varmaan ei olisi hyvällä hiusväriäsi katsottu, mutta mitäs me pienistä, kun ei pienet meistä). ^^ Ja todella upea on kyllä tuo hamosesi, kelpaisi kyllä itsellenikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ Joskus muutama vuosikymmen sitten vihreää tukkaa olisi kyllä varmaan kummasteltu oikein kunnolla. Onneksi ostin hameen, meinasin ensin jättää sinne <3

      Poista

Penni ajatuksistasi.