lauantai 2. marraskuuta 2013

Hear me roar

Ei se eilinen baarireissu sitten ollutkaan mikään menestys. Tai miten sen nyt ottaa! Matkalla keskustaan toveri tekstasi, että sinne on sitten pitkä jono. Tässä vaiheessa tajusin, että joo siellähän saattaa tosiaan olla vähän porukkaa tänään. Paineilin koko loppumatkan. Kääntyessäni kadunkulmasta ja nähdessäni sen jonon, päätös oli välittömästi selvä: minähän en tuonne mene! Eieieeiieieieieiei! Ahdistaaaaa! Joten kävelin tyynenrauhallisesti pois ja soitin veljelle "yhyy saako tulla sinne yöksi" ja sitten J:n kanssa katsottiin Food Inc. ja nukuin sohvalla. Hyvä ilta.

Mutta tänä vuonna oli kyllä jo lähellä että olisin lähtenyt jonnekin juhlimaan halloweenia! Huhhuh, lähempänä kuin koskaan...

Minun oli luonnollisesti tarkoitus olla ihmissusi. Kuinka en ollut keksinyt tätä aikaisemmin?!

DSCN9256

DSCN9246


DSCN9259


Melkein niinkuin olisi mennyt hukkaan työläs meikki ja tekokynnet, sekä tekemäni korvat ja häntä. Vaan ei kuitenkaan! Värkkääminen itsessäänkin oli jo hauskaa. Ensi  vuonna uusi yritys.

Tänään äitillä oli kekriateria ja käytiin syömässä siellä. Siinäkin oli jo ihan hyvästi juhlimista.

6 kommenttia:

 1. Todella hyvin onnistunut maskeeraus! :--) Ehkä sinä et menettänyt yhtikäs mitään, vaikka jätitkin menemättä baariin. Itsellä ainakin moni katastrofi saanut alkunsa juurikin baari-iltoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ^^ Ehkäpä en menettänyt mitään, baarissa nyt ei yleensäkään niin hirveän mielenkiintoista ole, mutta olisi ollut ihan jänskä tutustua paremmin niihin tyyppeihin kenen kanssa olin menossa :/ Minulla ei onneksi ole koskaan mitään katastrofeja baari-illoista seurannut!

   Poista
 2. Voi hellanduudelis oot upea! :D

  VastaaPoista
 3. Oi, ihmissusi! :o Tosi omaperäinen idea, vampyyreitä ja muita liikkuu pilvin pimein, mut ihmissusia ei niin vain näykään (ehkä ne on luonteeltaankin vähän epäsosiaalisempia) :) Saako halata ihmissutta? *ojentaa varovasti kättään ja säikähtää, kun käännyt katsomaan kynnet ojossa*

  Ja mörkö-muki on ihana <3 Se on ainut muumimuki, mikä multakin löytyy =) Illanjatkoja! Tai no...ei vielä oo ees ilta, vaikka ulkona on säkkipimeetä, jännä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ihmissusi on yksi kliseisimmistä ja eniten käytetyistä hirviöistä, ei sellaiseksi kai kauhean usein pukeuduta, ainaskaan meilläpäin. Ehkä tuolla ameriikan maalla enemmän.
   "grrr elä tule lähemmäs!"

   Mie olen saanut muumimukeja kummitädiltä muutamana vuonna synttärilahjaksi, mutta mörkö on kyllä paras!

   Poista

Penni ajatuksistasi.