sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Höööönnngääääääh

Tiedättekö sen tunteen, kun on verensokeri todella matalalla, eikä pysty oikeasti tekemään yhtään mitään? Pelkkä seisominenkin tuntuu pahalta, lihaksia pakottaa yhden kupin tiskaaminen, sen sellaista. Olen tainnut alkaa taas syömään vähän huonommin. En enää kuitenkaan laihtuakseni, mutta en oikeastaan tiedä miksi. Laiskuuttani? Tai kaamosväsymyksen takia? Tuntuu, etten ole pitkiin aikoihin jaksanut oikein panostaa ruokaan, olen tainnut syödä paljon valmiita soijanugetteja ja thaikuutioita ja äitin tykönä ja kaikenlaista lusmuilua. Nytkin kun äsken tajusin, etten ole syönyt tänään muuta kuin vanukkaan, iskin vain uuniin valkosipulivoipatongin. Kauhean ravitsevaa ja monipuolista ja ruokaisaa. Haluan kirjoittaa postauksen lempileffoistani. Olenkohan kirjoittanut sellaista ennen?

Ainakin olen nukkunut hyvin koko viikon! Paitsi tiistaina kävi kämmi ja nukuin liikaa enkä päässyt kuntoutukseen. Muuten olen herännyt oikein reippaasti, mennyt nukkumaan aikaisin, ja jopa perjantaina pääsin hienosti ylös, vaikka piti herätä jo puoli kahdeksalta. Näin se on helppoa kun on vähän uutta motivaatiota...

Olen myös lukenut harvinaisen ahkerasti, oikeastaan joka päivä on kirja kulkenut mukana, kun kerrankin on harvinaisen koukuttava sellainen! Luotin elinalicen kirjavinkkeihin, ja lainasin Ernest Clinen Ready Player One. Hyvä päätös. Siitä opuksesta löytyy kaikkea, varsinkin kun olen varsin innoissani 80-luvusta noin niinkuin muutenkin. En ole meganörtti, mutta sitä pientä uinuvaa sisäistä mininörttiäni kuitenkin lämmittää lukea kerrankin jotain vähän... hmm... erilaista. 5/5 would recommend.

Pidin patonkitauon ja nyt on masu ihan liian täynnä. Kyllä elämä on rankkaa.


DSCN9600
Juurikasvun vaalennus eilen äitin kanssa, pelletukka.
Pyöreät silmät O.O

DSCN9608
Erittäin upea välivaihe.


DSCN9612
Tämän illan projekti, sinistä ja turkoosia taas.

video


DSCN9617
Jipii!

Nyt kello on vaikka kuinka paljon, aika mennä taas nukkumaan. Täytyy kai keksiä huomenna jotain tekemistä, ettei tule yhtä tylsä päivä kuin tänään.

Kuten voitte todeta, olen lisännyt blogiin tagit. Kulutin tänään aivan liian kauan aikaa mokomaan hommaan, kun lisäsin melkein kaikkiin vanhoihin postauksiin tagit. Toivottavasti arvostatte vaivannäköäni nyt.

4 kommenttia:

 1. Hieno väri! :) Mä voisin kyllä lahjoittaa tästä mun kasvaneesta ruokahalusta vaikka ens alkuun puolet sulle. Vinkkini ruokahaluttomuuteen: osta kaikkia herkkuja, jotka maistuu hyvältä! Syömättömyys on ihan tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee mulla kyllä karkkia syötyä luvattoman paljon, muttei paljonkaan mitään ruoanpuolta, edes roskaruoan oikein :/ Syömättömyys on tylsää. totta töriset!

   Poista
 2. Nätti väri, ja täytyy sanoo et sulla on tosi kauniit silmät! :)

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.