tiistai 26. marraskuuta 2013

Party hard

Järjestin tänään teekutsut. Kutsuin paikalle itseni.

Leivoin teeleipiä, haudutin vihreää teetä ja asettelin tarjolle suklaata ja joulusuukkoja, sekä lempparisiideriäni piknik-viltille olohuoneeseen.

tea2

tea1

tea3

Puin vielä päälle uuden sievän mekkonikin. Taustalla tunnelmaa luomassa oli tietenkin asiaankuuluvaa musiikkia.Tässä vielä todistusaineistoa siitä, kun veli on tehnyt minulle akupunktiota nyt kolme kertaa. En ole ihan varma auttoiko se nukkumiseen, vai vaikuttiko siihen jokin muu, mutta nyt olen nukkunut hyvin jo kolme yötä putkeen, joten en valita. Viime keskiviikkona sain neuloja korviin, päähän ja niskaan, sitten lauantaina selkään, ja eilen vielä uudestaan selkään.

needles
Kylläpäs tatuointi on haalistunut.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan lystiä, kun muuten oli niin kauhean tylsä ja kurja päivä. Piristi ^^

   Poista
 2. Sydämeni suli vallan.. Teekutsut itselle, kuinka metka idea! ♥ Minäkin olisin halunnut liittyä noin viihtyisään seuraan. ^^ Viehättävä mekko ja makoisaa purtavaa. Huih, selkäranka! Näyttää hurjalta tuo akupunktio. Itse en uskaltaisi, kun pelkään neuloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestä toki joskus itselles teekutsut, tekee hyvää! Teeleipiä on niin mukavan helppo ja nopsa leipastakin.

   Ei nuo akupunktioneulat kyllä kauhean mukavalta tunnu, tai siis se niiden laittaminen, jotku sattuu. Varsinki jos on lihas jumissa.

   Poista
 3. Multa puuttuu täysin tuollainen "järjestely-taito" ja...mikähän se on hienolta nimeltään..spontaanius? Ja uuden kivan tekeminen ja laittaminen. Onko sulla ollu se aina, vai koetko et lähiaikoina oot enemmän saanu ideoita?

  Ihanat teekutsut :) Silmiäni miellytti erityisesti tuo hunaja-purkki *kokeilee varovasti avata sitä kuonollaan, mutta lähtee sitten salamana ja pahoillaan pois, kun näkee ilmeesi* =)

  Öitä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta mie olen aina ollu tämmönen spontaani, nykysin vain ehkä jopa enemmän ku ennen koska olen paremmassa kunnossa. Eikä tarvi ettiä kaukaa, että mistä sellanen ominaisuus on tullu, jos tuntee minun isän. Sen kanssa me yhä rakennetaan lumiukkoja ja värkätään! :D

   Pitäähän sitä olla kunnolla hunajaa teessä ^^ Saat ehkä maistaa vähän jos oot kiltisti.

   Öitäpöitä vaan!

   Poista

Penni ajatuksistasi.