maanantai 30. joulukuuta 2013

Bang bang

Taas on kulunut liian kauan edellisestä lolitapäivästä. Tänään sain aikaiseksi kokeilla sitä koordinaatiota, jota suunnittelin jossain aikaisemmassa postauksessa. Käytin nyt vihdoin myös tätä bonnettia ihka ensimmäistä kertaa, olo oli oikein hyvä ja sievä. Samoin ensimmäistä kertaa minulla oli nämä mustat linssit lolitan kanssa, olo oli jotenkin nukkemaisempi ja ehkäpä "kokonaisempi" näinkin pienen yksityiskohdan takia.

tiv1

tiv3

tiv4

tiv5

tiv6

Tämä on mielestäni taas jotenkin gothic classicia. Sen teki muunmuassa meikki, joka nyt ei kuvissa tietenkään paljon näy.

Odottelen ihan innosta litteänä pakettia saapuvaksi maailman toiselta puolelta, sieltä olisi tulossa mekko, talvisaappaat ja kaksi paitaa. Valitettavasti joudun todennäköisesti odottelemaan vielä pitkään... Mutta onneksi minulla on kärsivällisyyttä. Olen vähän suunnitellut, että yrittäisin vuonna 2014 panostaa lolitaan enemmän, en välttämättä sillä tavalla että shoppailisin kaikki rahani, vaan enemmänkin niin, että keksisin uusia luovia tapoja käyttää jo olemassaolevia juttuja, sekä mielellään myisin vihdoin ja viimein pois sellaiset, mitä en käytä. Olen kuitenkin harrastanut lolitaa jo muutaman vuoden, mutta tuntuu edelleen, että olen ihan aloittelija, eikä minulta todellakaan löydy suurta mekkokokoelmaa muutenkaan.Tämä on varmaankin vuoden viimeinen postaus, joten nähdään sitten ensi vuonna seuraavan kerran!

Minä alan käymään läpi lasipurkkia, joka sisältää pieniä lappusia, joihin olen kirjoittanut mukavia tapahtumia menneen vuoden varrelta. Loppuvuodesta on kyllä unohtunut kirjoittaa niitä, mutta muistanpa ainakin alkupuoliskon ilonaiheet. Huomiseksi ei ole kummoisia suunnitelmia, katsotaan sitten sen erään tyypin kanssa, että mitä huvittaa tehdä tai olla tekemättä.

6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sulle <: Olet tosi kauniina!

  VastaaPoista
 2. Voi, mikä kaunotar siellä käyskentelee. ♥ Toivon, että vuotesi vaihtuu iloisissa merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos <3 Vuosi vaihtuu huomattavasti mukavammissa olosuhteissa kuin vuosi sitten, joten hyvinhän tässä menee! Toivon mukaan sullakin on hyvä vuodenvaihde, tai ainakin maaginen vuosi 2014, haleja ^^

   Poista
  2. Sama täällä.. Yllätyin positiivisesti siitä, miten ihanaan tyyppiin törmäsin eilen! ;) Purrrrrrrrnau

   Poista

Penni ajatuksistasi.