torstai 26. joulukuuta 2013

Children of the Light

Yksi kuva minunkin joulutunnelmistani emon tykönä.

DSCN6841

Ja sitten tämän päivän meininkiä, kun taas kerran olen valvonut yöllä haikailemassa 80-luvulle, niin se sitten näkyy. Se oli juuri samankaltainen yö silloin vuosi sitten, kun hetken mielijohteesta leikkasin takatukan. Juuri samanlainen tunnelma youtuben äärellä, juuri samoja post punk ja gothic rock -biisejä, juuri samalla tavalla tanssitti, mutta silti kaikki oli varsin suuresti toisin.


trd3

trd4


trd6

trd7trd9

trd10

Yhtään ei ole kuivan näköiset huulet.

trd11

Uudet piilarit myös, ihkua. Heitin vihreät kuukausilinssit pois ja avasin nämä vuoden kestävät. Enpä taida toiste ostaa kuukauden kestäviä, menee jotenkin hukkaan kun en kuitenkaan käytä niin usein.

trd15

Kyllä tähän aikaan vuodesta saakin olla jo ihan kevätkeli, plussaa, lumi sulaa, kengät kastuu, nahkatakilla pärjää. No jaa, eivätköhän ne pakkaset ole vielä tulossa kuitenkin.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitän! Tykkään tuosta itsekin ihan erityisesti, kirpparilöydöt ftw!

   Poista
 2. vou, mahteja noi 80-luku henkiset kuvat!

  VastaaPoista
 3. Yllättävän hyvin sulautuu noin tummat piilarit omien silmiesi väriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen niihin, en olis odottanu Cybershopin piilareista...

   Poista
 4. *Odottaa kunnes katsees kääntyy pois joulukuusesta ja käy sitten laittamassa muutamia koristeita lisää...ja sit pomppaan halaamaan ikävissäni* <3 Tykkään, et kuuset oikein "pursuaa" koristeita :)

  Möh...tuntuu, että siitä on ikuisuus kun oon viimeks kirjottanu =( Oudosti tää joulu on lamauttanu kaiken blogitoiminnan mulla, vähän liiankin tehokkaasti.

  Tykkään tosta yhdestä poseerauksestas, mikä on tossa...(hmm, miten selittäisin) :D Kolmas kuva alhaalta, vasemmalla. Aivan kuin tanssisit nuoralla :) Ootko muuten koskaan kokeillu tai haluisitko kokeilla nuorallatanssimista? En tiiä miks, mut nyt tuntuu et oisit siinä tosi hyvä, mestari :)

  Öitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mie olisin saanut päättää kuusesta, olisin ostanu muovisen mustan, ja iskeny sen täyteen hopeisia ja vaaleanpunasia koristeita, niin että oksat notkuu! Epäluonnollisuus kunniaan :D Hankin kyllä mustan muovikuusen vielä joskus. Tai valkosen.

   Mietin justiinsa nuorallatanssia ennen ku luin tämän kommentin! Mietin että olisinkohan siinä hyvä, minkähänlaista harjoitusta se vaatis, mitähän kaikkia lihaksia siinä menis kipeäksi, missähän voisin alkaa opettelemaan sitä, jne :O Mie vähän epäilen, että voisin oppia sen jos alkaisin kokeileen. Itse asiassa tuossa kuvassa vähän niinkuin tanssahtelin, mulla soi päässä joku hyvä kappale ja kyllästytti olla kuvissa ja aloin heilumaan.

   Kiitos somasta kommentista taas ^^ En miekään ole jutustellu mitään sinun kommenttiboksissa pitkiin aikoihin! Oho +____+

   Poista

Penni ajatuksistasi.