torstai 12. joulukuuta 2013

Too much

Itsenäisyyspäivän aamuna puoli neljältä noustiin sängyistä (en tietenkään ollut nukkunut yhtään, vaan vain makoillut) ja lähdettiin lentokentälle. Helsingin päässä sain sentään jonkinlaiset päikkärit aikaiseksi. Illan ja yön punkkasin sedän luona serkkujen kanssa ihmettelemässä kättelyjäisiä.

Lauantaina - sopivasti International Lolita Day - olin katsomassa balettia ensimmäistä kertaa elämässäni.

ballet2

ballet4

Näytin kuvissa tosi oudolta. Mutta hei, sukkikset mätsäävät tukkaan!

DSCN6679

DSCN6684

DSCN6685

Lumikuningatar ajeli blingaavalla segwaylla.

Sunnuntaina käytiin Halosenniemessä katsomassa upeaa taloa. Asuisin tuolla kyllä ihan mielelläni. Sisällä ei saanut ottaa kuvia, mutta kai ulkokuvistakin jonkinlaisen käsityksen saa siitä millainen pytinki on kyseessä. Oikein kunnon vanhaa taidokasta puusepän työtä, kaikkia yksityiskohtia myöten. Saahan sitä unelmoida...

DSCN6696

DSCN6702

DSCN6710

DSCN6698

Maanantaiaamuna lensin takaisin Rovaniemelle vain lähteäkseni lentokentältä samantien uudelle reissulle, tällä kertaa Kuusamoon. Eilen kun pääsin vihdoin kotiin, alkoi olla kuolema jo lähellä, tai ainakin siltä se tuntui. En ollut nukkunut ja oikeastaan syönytkään viikkoon kunnolla, Kuusamossa en nukkunut juuri lainkaan. Ja ihan liikaa aktiviteettia ja sosiaalistumista. Mutta jännää oli. Ellei peräti maagista.

DSCN6716

Parasta oli sauna ja avanto. Tai... ehkä toiseksi parasta.4 kommenttia:

 1. Oih, nätti tuo samettihame! Sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Kauhutalo!! <3 Voiko tuollaista olla olemassakaan? *katsoo lumoutuneena* Vau...ja tossa oli jotain salaperäistä, et sisältä ei saanu ottaa kuvia. Ehkä haamut häiriintyis :o *tutisee ja halaa sitten* :) Mahtavaa ois leikkiä tuollasessa talossa jotain isolla porukalla (se tuli ekaks mieleen). Vaikka pelotuspiilosta, hrrr. Niin et ite olis etsijä ja iso ryhmä yrittäis pelotella kaikin tavoin.

  Ja tuli jo kylmä pelkästä avannon kuvasta :o Onko pakko mennä tuonne, ei kai oo pakko mennä? *hytisee* =)

  Hyvää viikonloppuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli taiteilija Pekka Halosen koti 1800-1900-lukujen taitteessa, ilmeisesti sisällä ei saanu kuvata siksi koska siellä oli niitä sen taideteoksia näytillä seinillä. Oli se kyllä sellanen juuri sopivan pimeä ja nariseva ja vanha talo, että taatusti öisin henget hiljaa liikuskelee siellä huoneissa. Ei valokuvaaminen olis kyllä muutenkaan sopinu yhtään paikan tunnelmaan, sitä pilas jo sekin että sinne oli järjestetty sähkövalaistus ja kameravalvonta. Olisin mielelläni jääny sinne leipomaan joululeipomuksia leivinuunissa ja jutskailemaan haamujen kanssa. Voisin hyvin kuvitella viettäväni siellä samankaltasta elämää ku herra Halonen ite aikoinaan. Maalaisin ja saunoisin lähinnä. Siellä oli oikein ihana saunaki rannalla.

   Ooo avannossa voi olla kalsea, mutta sen jälkeen löylyssä tulee sellaset endorfiinipöminät, että pakko lähteä pulahtaan uuestaan <3 Harrastaisin avantoa useamminki jos jaksaisin tehä ittelleni holen jäähän.

   Poista

Penni ajatuksistasi.