maanantai 6. tammikuuta 2014

House of...

Kiukuttaa kuivat huulet, kiukuttaa ihan hemmetisti. Ne kopristuvat ällöttäväksi kuivaksi känkyksi ja sitten irtoavat ja vuotavat verta, eikö kuulostakin ihanalta? Huulirasva ei todellakaan auta, pepantteeni ei auta, seuraavaksi kokeilen muita lukemiani vinkkejä.

2

Ainakin luin, että hunaja tai aloe vera voisi auttaa. Sattuipa somasti, että minulta löytyi kaapista hunajan lisäksi jopa jotain aloe vera -rasvaa. Jos ei toimi, menen apteekkiin.

En ole tehnyt ties kuinka pitkään aikaan oikeastaan mitään muuta kuin löhönnyt, nukkunut ja laiskotellut. Ja tietenkin se nukkuminenkin on tapahtunut ihan vääriin vuorokaudenaikoihin. Vaikka olenkin rampannut siellä Haltiapojalla aika ahkerasti, ja se täällä, senkin kanssa ollaan vain löhötty, nukuttu ja laiskoteltu vääriin vuorokaudenaikoihin. Nyt taitaa olla maanantaiaamu, siis huomenna alkaisi kuntoutus taas, ja vihdoinkin lomalusmuilu loppuu, pääsee ehkä unirytmiin kiinni. Olin jossain mahapöpössäkin kai, tai en minä tiedä, ainakin oli varsin kurja olo ja ryystin novellea. En onneksi kuitenkaan yrjönnyt, sehän on - kuten on tullut todettua - suurin fobiani.

DSCN6926

On muutenkin ollut sellainen epämääräisen tyhmä, ällö, pöhöttynyt ja ruma olo. Liikaa suklaata ja liian vähän kehittävää tekemistä. Tukkakin kaipaisi taas väriä. Joka päivä mieleni tekisi laittautua nätiksi, olen aikonut käydä keskustassakin jo monta päivää, mutta joka päivä on ollut niin tylsä ja kökkö olo (sekä tietysti olen nukkunut iltapäivät pitkälle), etten ole saanut tehtyä mitään. Kyllä syö naista tällainen. En ymmärrä miten olen jaksanut olla tyhjänpanttina sairaslomilla niinkin paljon elämässäni, kun nyt kahden viikon tyhjänpantteiluloma ahdistaa.

3

Uusi projekti, Buffyn eka tuotantokausi. Päätin sivistää itseäni hieman. Ihan mukava sarjahan se on, mutta en ole ihan varma kuinka paljon jaksan katsoa, kyllästynkö jossain vaiheessa, vaikka tarkoitus olisi kuitenkin nähdä kaikki. Ennemmin tai myöhemmin. Ja mikä ihme se muka on, kun teinit käyttäytyvät niin kummallisesti kaikissa sarjoissa ja leffoissa, ei yksikään teini-ikäinen joita olen ikänäni tuntenut ole ollut sellainen. Vai onko? Kai ne ovat vain jotain outoja stereotypioita. Mene ja tiedä. Epäuskottavia hahmoja.

DSCN6931
Sievästi kuitenkin pinkit valot heijastuivat siitä silviisiin.

DSCN6928

Ja Riesa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.