tiistai 7. tammikuuta 2014

Kauan

Kuntoutus alkoi, pääsin sängystä ylös, tai siis olin jopa nukkunut yön aikana vähän, jaksoin sitten peräti laittautuakin, ja oli sievä olo pitkästä aikaa.

hn4

hn5

hn7

hn8

En oikein sanoisi tätä lolitaksi, koska hame on edelleen tuollainen, mutta oli mikä oli, tykkään kuitenkin. Peruukki on vähän sekainen, otin kuvat vasta kotiin tultuani, silmiä kirveli ja väsytti ja kiukutti. Silmiä kirvelee ja väsyttää ja kiukuttaa yhäkin, mutta yritän valvoa iltaan asti. Otan nykyään kuvat aina keittiössä samassa paikassa, vaikka tausta onkin huono. Tästä kämpästä ei löydy hyvää taustaa. Eikä hyvää valoa. En uskalla mennä kauppaan koska ostaisin kuitenkin namia. Vielä muutama tunti pitäisi jaksaa valvoa. Kyllä minä tämän unirytmihomman vielä jonain päivänä handlaan, tai oikeastaan pah, en taatusti.

Kouluhommat aukesivat tänään jonkin verran taas. Kelalta on tullut päätös, että ne maksavat minulle kahden viikon koulutuskokeilun, sitten ilmeisesti ensi syksyksi haen varsinaisesti kouluun sinne. Siihen asti saan varmaankin olla tuolla kuntoutuksessa. Jos lääkäri kirjoittaa sairaslomaa/-eläkettä niin pitkälle. Eli ei tarvitsekaan tästä ihan yhtäkkiä muuttaa ja häipyä kauas pois, sellainen stressinaihe poissa. Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.