maanantai 3. helmikuuta 2014

B-day

Perjantaina oli syntymäpäiväni. Pelkäsin, että tänä vuonna päivästä tulisi jopa vielä kurjempi kuin viime vuonna, koska olen ollut alakuloinen, mutta perjantaista tulikin oikein hieno päivä! Sen jälkeen olenkin ollut joka päivä ainakin jossain välissä vähän ahdistunut, mutta enää se ei ole kestänyt koko päivää. Parempaan päin siis! Sain itseltäni kaksi mukavaa lahjaa, ja kaiken kukkuraksi veli oli järjestänyt minulle aivan superihanan yllätyksen, hulppean kakun lempiponeillani! Tuumasinkin, että siinä oli koira haudattuna, kun jokin aika sitten se uteli, mitkä ovat lempiponejani...


DSCN7439
Sattumalta minulla oli mukana kakkuun sopiva ponikynttilä.

DSCN7437
Sugarberry ja Silver Swirl.
Kakku oli tilattu eräältä osaavalta tutulta.

Ja koska olin ostanut itselleni synttärilahjaksi (käytettynä) tämän kauniin Lip Servicen paidan, piti tietysti ottaa se heti käyttöön. Vaikkakin saman iänikuisen F+F:n samettihameen kanssa. Oli kyllä melkoinen pakkanen sinäkin päivänä, ja iltaa kohden vain kiristyi johonkin -25 asteeseen, mutta hyvin tarkenin kolmien sukkahousujen, OTK-sukkien, mamelukkien, talvitakin, saappaiden ja hartiahuivin kanssa. Yllätyin muuten tuon paidan kauneudesta ja laadukkuudesta, en ole aikaisemmin omistanut mitään Lip Serviceä, ihmetellyt vain merkin hintavuutta. Selvisipä senkin syy kai nyt sitten.

synk2

synk

Kerrankin joku otti minusta kuvia, eikä tarvinnut värkätä itselaukaisimen kanssa. Vaikkei näistä nyt mitään hyviä siltikään tullut, pimeääkin jo oli.

Päivällä söin sushia nom! Iltapäivällä menimme Haltiapojan kanssa J:n tykö, ihasteltiin kakkua (tai ainakin minä ihastelin ihan ymmyrkäisenä!) ja vähän syötiinkin lopulta, tekemiäni kuppikakkuja myös, ja katsottiin leffaa ja sitten äitikin tuli käymään. Ei mitään sen ihmeellisempää, mutta mukavaa. Jos joku muistaa vuoden takaisen synttäripäiväni, en kyllä itsekään muista mitä siitä kerroin silloin täällä, no ei se mikään hyvä päivä ollut. Nyt oli paras moneen vuoteen!




En ole jaksanut vastata ihmisten kommentteihin. En oikein tiedä, mitä sanoa, tai jaksa ajatella. Pyydän anteeksi, ja vastaan niihin kaikkiin kyllä jossain vaiheessa!

6 kommenttia:

  1. hyvää synttäriä näin myöhässä ... mutta kuitenkin! :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos onnitteluista näin kovasti myöhässä! ♥

      Poista
  2. Ihana veli sinulla, kun järjestää tuollaisia yllätyksiä. Todella huomaavaista! <3 Mäkin muuten jostain syystä rrakastan pikkuponeja! ^^ Upea tuo paita - niin kuin on kyllä kantajansakin. Kelpaisi itsellenikin Lipparin vaatteet, mutta eihän mulla niihin ois varaa.. xD Hyvä kuulla, että syntymäpäiväsi sujui noin ihanissa merkeissä. Ansaitset sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veli on ihQ! Se on aina minulle niin kiltti, vaikka veljien tapaan dissaa ja pilkkaa samalla ahkerasti <3 Melkein saisi olla vähän isommat tissit tuon paidan kanssa, muuten istuu hyvin mutta rinnasta vähän löpsöttää :D Muuten oikein kaunis paita aah! Eipä ole tosiaan tullut aikaisemmin mitään Lipparia hankittua, tyyriitä ovat... Kiitos kommentista ♥

      Poista
  3. onnea Chaos Paljon vaan Miss <3 *kaoottinen onnitteluhalaus*

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.