perjantai 14. helmikuuta 2014

For your merriment

Olen nyt kovin energisenä, jaksoin jopa vastata kaikkiin vastaamatta jääneisiin kommentteihin. Ihan uusin voimin tässä olen taas, angstikausi oli tarpeen ja hyväksi. Kuten M minulle asian totesi, silloin kun on oikein onnellinen ja turvallinen olo, asioita puskee pintaan käsiteltäväksi, silloin on vastaanottavainen ja valmis käsittelemään niitä. Nyt olen parin viikon ajan pohdiskellut ankarasti, ja olo on taas melko hyvä. Tosin ehkä vähän tavallista väsyneempi. Ehkä kerron toiste lisää niistä asioista mitä olen pohdiskellut.Luisteluhommia viikonloppuna maalla järven jäällä, piti vielä raahata luistimet sieltä kaupunkiin, että pääsee myös jäädytetylle kentälle. Kerran on jo käytykin.

DSCN7543

Iskä kävi oikein auraamassa meille luistelutilaa, käyhän se noin sentään nopeammin kuin kolalla.

Hoksasin eilen kuntoutuspaikan seinällä yläkerrassa tämän suuren Feenix-taulun. En löytänyt mistään signeerausta, mutta pidän tästä kovin. Jäin sitä ihastelemaan sinne toviksi, kun innostuin tarkastelemaan yksityiskohtia. Jotenkin inspiroiva maalaus, mieleni tekee maalata pitkästä aikaa itsekin jotain.

DSCN7557

DSCN7559
Tällä viikolla Haltiapojan kanssa painoimme itsellemme paidat, kas kun tulimme siihen tulokseen, että mitä sitä turhia mistään tilaamaan Summoning-bändipaitaa, kun pajalla voi painaa. Pitäähän sitä mielekästä tekemistä olla. Tukkakin on taas kokonaan vaalea, ainakin hetken.


pp2

pp3

pp4

pp5


pp6

Allllllrighty then, hyvää ystipäivää!

3 kommenttia:

 1. ihana vyö!!!!!!!!!!!! :D:D::D::D

  ja oikein hyvää ystävänpäivää :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tuon hameen vyötäröosa on vain piikikäs ^^ Tämä hame on muuten just sieltä martofchinasta josta vinkkasin, hyvänä on pysynyt!

   Kiitos! ^3^

   Poista
  2. PS: Harvinaisen myöhäistä ystävänpäivää sulle kans <3

   Poista

Penni ajatuksistasi.