tiistai 17. kesäkuuta 2014

It makes no sense at all

Koska silloin International Lolita Dayn aikaan en päässyt lolitoimaan, korjasin tilanteen eräänä toisena päivänä, kunhan hupsuttelin yksikseni kotona. Olen tuumiskellut Fanplusfriendin mekkoani, se oli ihan ihka ensimmäinen lolita-asiani silloin joskus, ja käytän sitä kovin harvoin, vaikka se onkin tärkeä. Mitenköhän voisin koordinoida sen uusilla, jännillä tavoilla?


mo1

mo3

mo4

Uusi alushame ainakin auttaisi.Perjantaina, kun oli se 13. päivä ja täysikuu, eli noitien päivä, olin noita. Kuvat kylläkin otin vasta sunnuntaina palatessani iskälästä kaupunkiin, koska minulla oli tismalleen samat vaatteet päällä kuin perjantaina kaupungista sinne lähtiessäni, vain meikit puuttuivat. Iskälässä pidetään kumppareita ja lampaankakkavaatteita.

witch1

witch2

witch3

witch4

witch5

witch6

Ja todellakin, perjantaina käydessäni kirpputorilla siivoamassa pöytääni, pieni poika tuumasi ohi kävellessäni "tuolla menee noita!"

Mission accomplished.

Lampaat ovat päässeet ulos nauttimaan tilavammasta elämästä ja tuoreesta ruoasta.

DSCN0086

DSCN0079

Ne pitävät voikukista.Sain nyt postissa sen virallisen hyväksynnän kouluun. Plus tiedot maksuista auts. Kallista lystiä, mutta on sitä ennenkin pärjätty.

4 kommenttia:

 1. Kääk söpöjä lampaita :33 Ja hienoja asuja ^^

  VastaaPoista
 2. I absolutely love that layered black outfit. Well actually both of them! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I also liked that one especially ^^

   Poista

Penni ajatuksistasi.