tiistai 5. elokuuta 2014

Join the dawn

Kävin eräänä iltana siellä hautausmaalla, lempipaikkani täällä. Viimeksi näin sen maaliskuussa, räntää ja koleaa, nyt loppukesän vihreydessä. Se oli hyvin erilainen paikka, vaan edelleen yhtä maaginen ja kaunis.


DSCN0053

DSCN0051

DSCN0048

DSCN0045

DSCN0044
Löysin uudestaan sen kohdan, josta keväällä noukin mukaani naakan kallon ja muutaman luun. Jäljellä oli enää jokunen sulka. Maa oli pehmeää sammalta ja pitkä hameenhelmani keräsi mukaansa oksia ja käpyjä, jotka sitten pistelivät nilkkojani.

Täydellinen paikka.Paikallinen kirjasto on hämmentävä, mutta löysin sieltä silti lopulta etsimäni, ja jotain muutakin. On niin tylsää ja yksinäistä, yritän saada kodin laittoa ja sellaista aikaiseksi, mutta taas 30 astetta lämmintä ja hiki, yritän istuskella ulkona rauhassa lukemassa, siellä ainakin tuulee... Mutta niin tylsää ja yksinäistä. Orpo ja kuulumaton olo. Onneksi koulu alkaa pian, onpahan jotain tekemistä.

Lähden torstaina käymään Rovaniemellä. En jaksa möhötä täällä. On ikävä Haltiapoikaa ja oikeaa kotia.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tänään alkoi siis kuvataidelinja Limingan Taidekoulussa!

   Poista
 2. onpa kaunis kirjoitus ja kuvat<3 tuli hyvä mieli:)

  millä hautausmaalla olet kuvat ottanut? tuo kirkko näytää vähän mökkiseudullamme olevalta kirkolta..:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa kun tykkäsit, kiitos!

   Limingan hautausmaa. Se itse kirkko ei kyllä noissa kuvissa edes näy, paitsi keskimmäisessä hieman, ensimmäisessä ja viimeisessä näkyy kellotapuli.

   Poista
 3. Ihana paikka, hautausmaissa on sitä jotain ❤
  Haluisin niin löytää enemmän luita ja kalloja, eikun metsään vaan etsimään. ^___^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hautausmaat on niin rauhallisia ja harmonisia paikkoja, ainakin kaikki joissa mie olen seikkaillut. Ja niissä ei liikuskele äänekkäitä teinejä tai ryyppyremmejä, yleensä vain rauhallisia vanhuksia. Ja ne on niin kauniita, hoidettuja ja roskattomia <3

   Löydän aika usein luita, pitää olla silmä tarkkana ja pyöriskellä kauempana teistä ja kulkureiteistä. Junaraiteilta löytyy kans aika hyvin.

   Poista

Penni ajatuksistasi.