maanantai 18. elokuuta 2014

Kesä pähkinänkuoressa

Minulta on jäänyt kirjoitamatta paljon juttuja tältä kesältä. Ja toisaalta ei sittenkään mitään niin erityistä. Vaan erityistä kuitenkin. Taidan tunkea tähän yhteen postaukseen kaiken.


Kalareissut Haltiapojan kanssa alkukesän kylmyydessä...

1

6

7

16

DSCN0128

DSCN0131

DSCN0140


Seikkailua kaupunkialueella, ja kenenkäs muun kuin Haltiapojan kanssa.

1


3

6

Kesä-heinäkuun vaihteessa Inarilla... arvasit oikein, Haltiapojan kanssa, ja lisää kalastusta.

10

15

19

16

21

2527

29

DSCN0419

22

DSCN0429

DSCN0437

DSCN0439

DSCN0457


Piknikillä heinäpellolla. Ja sama tyyppi mukana edelleen. Leivoin namikeksejä (resepti), tehtiin kanasalaattia ja sen sellaista, ähky oli.

DSCN0503


Jälleen kalassa.

32


En enää tiedä mitä muuta tänä kesänä on tehty.

33

DSCN0516

Myrsky odottelee herkkupaloja.

DSCN0524

DSCN0538

DSCN0527


Success!

DSCN0532


Emme me oikeasti ihan koko aikaa ole olleet kalassa, kuvat vain antavat ymmärtää...
Ei mitenkään erikoisen tapahtumarikas kesä, en ole matkustellut kuin pari kertaa länsirajalle ja kerran pohjoisemmas, olen enimmäkseen ollut kotona ja iskälässä, viettänyt aikaa lähinnä Haltiapojan seurassa ymmärrettävistä syistä ja vähän niinkuin ottanut iisisti vain, sekä stressannut hieman tulevaa muuttoa. Tässä kesässä oli erikoista se, että serkkutyär V ei ehtinyt laisinkaan käymään täällä pohjoisessa töiden takia, kaikkien suureksi harmiksi, enkä päässyt itse käymään Oulussa kertaakaan. Muuten hyvä kesä. Oikein hyvä.


Nyt jo odottelenkin sitä syksyä, avasin tuossa kynttilä- ja suitsukekaudenkin, ja olen kovasti haaveillut pehmoisista jättineuleista, vedenpitävistä saappaista ja pörröisistä sukista.6 kommenttia:

 1. Aivan ihana paikka tuo järvi tuossa ekassa kuvassa! Muutan sinne :D Näyttipä olleen tosi mukava kesä. :) Syksyä odotellessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellanen pikkuruinen lampi kaukana kaikesta, ei asu ketään lähistöllä, ja siellä on peljättäviä jättihaukia ;___; En uis...

   Toivottavasti sullakin oli hieno kesä ^^ Ja kohta hieno syksy! <3

   Poista
 2. onpa sulla ollut ihana kesä!<3 nuo pienet videopätkät ovat tosi kiva lisä kuvien kanssa;)
  mäkin ootan ihan innolla syksyä, kurasaappaitten käyttöä, söpöstelyä sateenvarjon alla, lämpimempien lookkien väkertelyjä ja sellasta. paha sää on hyvä tekosyy tulla heti koulusta kotiin ja vain olla koko loppupäivä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ku bloggeriin voi suoraan ladata noita pikkuvideoita, jos on pitempi joutuu lataan ensin youtubeen ja hngh kestää. Mukava että pidät niistä, tykkään kovin ottaa videoita!

   Saatoin tilata itselleni ebaysta kumpparit tässä :D Ooh ja saa käyttää taas samettivaatteita <3 Kotona mähötä kynttilöitä polttamassa ja leffoja katsomassa ja leipomassa ihan rauhassa.

   Kiitos kommentista ^^

   Poista
 3. Aah, toi kuva, kun seisot kalliolla ja pidät sormia tollein ^_^ Alko vaan kuulua päässä didgeridoon soitto. ❤ Mukavia kuvia taasen, siellä on niin kaunista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, soma kommentti! <3 Pohjoisen maisemissa sielu lepää.

   Poista

Penni ajatuksistasi.