perjantai 31. lokakuuta 2014

Spooky scary skeletons

Eilisen ja tämän päivän koululookit.


spoopy1

spoopy2


spoopy4

spoopy5

Siinä on nyt sitten sivukalju. Se on vielä hölmön värinen, kun olen vasta värjännyt takatukan tummaksi ja edestä oli vaalea, mutta kyllä se siitä sitten, kun kasvaa hieman ja käyn äitillä, silllä on ajelumasiina. Minä leikkasin vain saksilla. Jäi paha olo ensimmäisestä leikkuukerrasta, kun tukka lyheni, ja yritin vielä sivukaljun avulla saada siitä vähän mielenkiintoisemman. Väri harmittaa edelleen. En tiedä. Annan olla. Katsotaan sitä sitten vaikka kuukauden päästä taas.

Unohdin oranssin hiusnaamion iskälään. Samoin kameran laturin ja vara-akut ilmeisesti, kun niitä ei täällä näy.

eyes1


eyes2

eyes3

eyes4

Uudet piilarit Pinky Paradiselta, sain puoleen hintaan Hello Battyn alennuskoodilla. Nämä ovat tietenkin taas voimakkuuksilla, enhän minä muuten näkisi. Kovasti kyllä silmät kuivuivat ja punastelivat, mutta minullahan aina piilareiden kanssa. Mutta ainakin ne ovat kunnolla peittävän vaaleanharmaat, juuri niin kuin halusin.

eyes5

DSCN3168


Pretty spooky!



Tänä iltana lähden koululle Halloweenbileisiin, asu on mietittynä, täytyy vielä etsiä muutama juttu. Ja nukkua päikkärit että jaksaa.




Leffoja, joita olen viime päivinä katsellut:

- Only Lovers Left Alive
- Hotel Transylvania
- Clue

Katsomatta vielä:

- The Halloween Tree
- Casper
- Halloweentown
- Ginger Snaps -trilogia tietysti!

Suunnitelmani on maratoonata näitä ensi yönä, tuskinpa jaksan siellä bileissä kovin myöhään olla... Pitää päikkäreiden jälkeen käydä kaupasta hakemassa leffaeväät.




Iloista Halloweenia/Samhainia/Kekriä kaikille! Polttakaa kynttilöitä esi-isiä varten.

6 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.