maanantai 1. joulukuuta 2014

Haaaaukotus

Dumppailen taas tylsyyksiä vain tänne, viime viikolta.


Tiistain tonttu:

off1

off2


Keskiviikon synkiö:

off4

off6

Sotkin muuten tuon yhden lempimekoistani vaaleansiniseen öljyväriin, joka siis todellakaan ei lähde minkäänlaisessa pesussa ikinä koskaan mitenkään. Puuh. Ajattelin vain sotkea mustaa väriä siihen päälle. Kannattaa pistää lempimekko kouluun päälle, maalausviikolla.

off7


Torstain huppuhyypiö:

off8

off9Ja kisu.

off3
En ole vieläkään kirjoittanut siitä yökoulusta, jota varten minusta otettiin se kipsinen kuolinnaamio, mikä nähtii eräässä toisessa postauksessa. Minun piti kirjoittaa siitä jo viikko sitten. Kyllä se aika vielä tulee.

Yökouluhan oli tosiaan jo viikko sitten torstaina, 20. päivä marraskuuta.Noh, hyvää joulukuuta nyt kuitenkin!

2 kommenttia:

 1. kisu <3
  voi miten somasti poseeraat kauniissa vaatteissa :3! Rakastan siun vaate tyyliä ♥ Ja siun hiuskia *-* (miullakin on puffit luonnonkiharat, mutta ne ei ikinä oo niin kauniisti kui siulla on aina <3 mitä sie teet niille?)

  kiiissuuu~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrr, kiitus ^^

   Hömm minun tukka :/ Se on ihan kummallisen mittainen just nyt ja sojottaa ihan miten sattuu, mutta ratkaisen asian joko tupeeraamalla tai pipolla! Takussa se pörröttyy sievemmin eikä siitä erotu sellaisia hölmöjä sarvia sieltä täältä. Minun tukka on myös super kuiva, joten siksikin se ehkä pörröttyy jotenkin tasaisemmin, eikä asetu kummallisille kiharaosioille. En käytä hiuslakkaa tahi muita mömmöjä, ne jotenkin aina vain onnistuu pahentamaan tilannetta. En oikein osaa sanoa muuta :D

   Poista

Penni ajatuksistasi.