sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Eternity is at an end

Sitten taas kuvasia ettei tarvitse tuota edellisen postauksen tekstiseinää katsella.


Torstain asu kun uskalsin vihdoin käväistä koulussa. Huu, luonnonvalossa otettu kuva!


oo2


Perjantain asu kun uskalsin mennä sinne peräti koko iltapäiväksi. Ja se kaulakoru jonka kirpparoin torstaina, tykkään niin kovin.

oo3Eilen oli miitti Oulussa, mutta kerron siitä toiste. Ennen miittiä minulla oli aikaa käväistä kirpparilla keskustassa. Vanha samettinen talvitakkini on ollut monesta paikasta rikki jo vuosikausia, olin vähän tuumiskellut, että voisi etsiä uutta. Maksoin sitten tästä harmaasta villakangastakista peräti vitosen. Siinä on huppu ja se yltää puoleen sääreen asti, ei hullumpi löytö.


oo4


Ostin sieltä myös laukun, karvaosio vakuutti. Miitin jälkeen lähdin Sahan luo yöksi, M tuli sinne myös.
oo6


Kuvissa näette uuden peruukkini, se on unelma! Ruskea ja turkoosinvihreä, juuri sellainen mistä olin haaveillutkin. Yllä olevassa kuvassa minulla on myös päälläni vaatteita, mitkä Saha minulle ystävällisesti lahjoitti: kaksi toppia, hame, villatakki. Sain myös sateenkaarisäärystimet ja hassut haalarit, niitä nähdään joskus tulevaisuudessa.


Kuvat otin kuitenkin vielä karmean siisteistä ysärikengistä, jotka Saha oli minulle jemmannut...

DSCN4857


Suuresta mustasta Aurinkomukista <3

DSCN4860


Ja puisesta Aurinkorasiasta.

DSCN4864


Taas oli säkillinen roinaa mukana, kun lähti sieltä kotiin!
2 kommenttia:

  1. Oot tehnyt kivoja peruukki- ja koruhankintoja. Peruukki käy lolitaan ja muuhun japanilaiseen katumuoteiluun sekä tavispukeutumiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun oma tukka ei aina oikein istu kaikenlaisten asujen kanssa, ja peruukit on muutenkin niin ihania ^^ Ei tosin oikein kouluun viitsi laittaa, ettei sotkeudu ja ole tiellä. Kiitos kommentista.

      Poista

Penni ajatuksistasi.