keskiviikko 28. tammikuuta 2015

It can't rain all the time

Olisiko taasen vaikka niitä asukuvia.


Viime viikolta.

oo10


oo11


Tuo harmaa tunikajuttu jossa on meshiä helmassa oli yksi niistä kolmesta asiasta jotka tilasin itselleni joululahjaksi Sheinsidelta. Mukava ja pehmoinen ja hyvin kerrosteltavissa.


oo12
Lolitaa -20 asteessa.

lol5


lol6


lol3Ja jotain nukkumisenvälttelyhömppää yöllä kahdelta kun ahdisti ja tylsistytti ja oli ihan helvetin yksinäistä.

lol2


lol1Ja...

lol7


Olen ostanut tuon Milky Planet -replican muutama vuosi sitten käytettynä halvalla joltakin. Halusin selvittää, miltä tuntuisi pitää jotain ylisöpöä supersweettiä, mutta pian selvisi, että tunnen itseni vain hölmöksi. Mekko on minulla edelleen jossain lojumassa. Ja nyt sitten piti kaivaa se vielä kerran esille, ja yritin käyttää sitä mustan kanssa. Tunsin edelleen itseni hölmöksi. Selväksi tuli.

Myyn sen vaikka 20 eurolla jossain jos joku suinkin kehtaa replicaa ostaa, heti kun saan aikaiseksi. Olisi myös vaaleanpunainen Bodylinen mekko sekä hame menossa myyntiin. Kenties muutakin.
Joku voisi kysyä, mistä näitä asukuvia sikiää, kun en edes käy missään, hädin tuskin poistun kämpästä, joten miksi vaivautua pukeutumaan? Noh, totta totisesti, kaksi näistä asuista on vain kaupassa käyntiä ja yksi kävelylle menoa ja yksi yöllistä kotona hengailua varten. Tai siis, tietenkin, en minä kauppaa tai kävelyä varten ole pukenut ja meikannut, vaan itselleni. Piristykseksi. Että olisi tekemistä. Että olisi ihmismäinen olo edes välillä. Etten möngertäisi vain yöpaidassa ja aamutakissa menemään.

Innostaisi kovasti hankkia pitkästä aikaa uusia lolitajutskia, mutta eihän minulla tietenkään ole oikein varaa. Vuonna 2014 olisi ollut varaa vaikka kuinka paljon, mutta juuri silloin ei niin innostanut. Pyh ja pah.


4 kommenttia:

  1. Jos tulee hyvä mieli barokkidaamiksi tai lolitaksi laittautumisesta, niin suotakoon tällainen piristysruiske. :) Laittautumiseen eteen nähdystä vaivasta tulee hitusen parempi mieli, vaikka olisi ahdistunut ja melankolinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja värit ovat taas alkaneet kiinnostaa pitkästä aikaa, ne jotenkin korreloivat pahojen olojen kanssa. Mutta ainakin hönksöttäminen ja värit pikkuisen piristävät ^^

      Poista

Penni ajatuksistasi.