maanantai 16. helmikuuta 2015

Nähdä surujen sillalta sain kaupungin katolla tähtiä tuhansittain

Riesa on hölmö.


DSCN5461


dot1


dot2


dot3


Pilkkupäivä viime viikolta.

dot4


dot5Tänä aamuna ovikellon korviariipivä pimputus ja me kisun kanssa melkein kuolimme järkytyksestä ja naapurin remonttimies ehti mennä pois ennen kuin pääsin ovelle, mutta kaipa se olisi vain ilmoittanut vesikatkosta, koska kohta ei enää tullut vettä. Jaksoin juuri ja juuri mennä kouluun ja tehdä juttuja eteenpäin. Keskiviikoksi pitäisi saada kritiikkitehtävä valmiiksi. Ei niin millään inspaa maalata tuota typerää maalausta.


un1


un3


un4


Yksisarviseni Lucifer hengailee nurkassa koristuksena, mutta silloin tällöin käyn sitä siellä halimassa silti.

un5


Tässä välissä tiputin kameran ja nyt on akkuluukku teipillä kiinni. Hyvin toimii.

un6


un7En oikein tiedä, olenko edelleen ihan poikki siitä lauantaista, kun oli kovin uuvuttava päivä. Olen henkisesti ja fyysisesti poikki. En todellakaan jaksa olla koulussa yhtään sosiaalinen. On hankala mennä nukkumaan ja saada ruumiille lepoa. On vain niin nuupahtanut olo.

Jostain syystä olen koko päivän tuijotellut lempijuutuupereideni (vau olipa hieno sana) videoita. Princess Peachie, Kazlovesbats ja It's Black Friday ovat parhaat. Mieleni tekisi kovasti taas suklaatia, niin en sitten käynyt kaupassa, koska olisin kuitenkin ostanut, ja söin eilenkin. Jotain rajaa. On tavallaan hyvä olla ja tavallaan tosi kamala.

Aika hassua, kun huomasin tuossa, että en oikein osaa suhtautua itkeviin ihmisiin. Ihmettelen aina sitä, jos joku muu itkee. Itse sitten kuitenkin itkeskelen helposti useita kertoja päivän aikana mitä jännimmille asioille. Hmm tänään ainakin tuli kyyneleet silmiin kun vain hetken mietin sitä, että kaikilla voisi olla jonkinlainen suojelusenkeli tai -henki tai henkiopas, joka valvoo aina vierellä. Minä henkilökohtaisesti uskon henkioppaisiin, jollain tavalla, jollain tasolla, en ole varma. Noh, niille voi itkeä. Sitten olen viime aikoina jo monta kertaa itkenyt vähän sille, kuinka ihania, upeita, kauniita, cooleja ja lahjakkaita lolitoja Suomessa on. Tottahan toki, kukapa ei olisi itkenyt moiselle?

Ehkä se johtuukin juuri minun superyliherkkyydestäni, että minun on niin vaikea suhtautua muihin itkeviin ihmisiin. Tunnen itsessänikin liian vahvasti sen toisen ihmisen tunteen, se on kuristavaa, siihen helposti hukuttaa itsensä, jos liiaksi antautuu ulkoapäin tulevien tunteiden valtaan.

Mitä eroa on empaateilla ja yliherkillä ihmisillä? Onko empaatti jotenkin vielä herkempi juuri muista ihmisistä hyökyville tunteille kuin "tavallinen" herkkä persoona? Olisiko empaatilla enemmän tunnepuolen herkkyyttä, ja yliherkillä ihmisillä ruumiillista herkkyyttä? Olen miettinyt empaatteja jonkin verran viime aikoina, vaikka tuskinpa sillä oikeasti on väliä, millä sanalla sitä omaa herkkyyttä sitten kutsuu. Tein kuitenkin todella luotettavan, super ammattimaisen ja vakavastiotettavan testin, joka ihan taatusti kertoo täydellisellä tarkkuudella minusta kaiken tarvittavan vain muutaman kysymyksen avulla...

Your Super Serious Title is: The Rainbow Goddess Empath

You scored pretty high on the overall results. It is highly likely that you are an empath.

You can get by socially, although it sounds like your intuitive social skills could be better. Sometimes you need to be around water to heal. This indicates that you may need some healing work done on your second chakra. You love nature and unconsciously understand its healing effects -- which is a general, but strong indicator that you are an empath. You like nature and love to experience it's healing properties! But you have a gift for influencing the moods, energies, atmospheres, and environments around you.

You need to learn how to recognize and differentiate other people's energy from yours. Learning psychic/empathic meditation tools will help. You scored fairly poor on the "Mirroring Others Unconsciously" portion of the quiz. It looks like you have a tendency to mirror other people and their energy. Your score indicates that you would benefit from learning to recognize your own energy and learning to run it through your body, rather than running your friend's or family's energy.


You scored pretty low on the "Has Protection Tools" section of the quiz. Yikes! You need to learn some empathic protection tools! Starting with an aura mirror! Lastly, you aren't out to heal the entire world and fix everyone's problems. Good job! 

Sellaista.


Öööh tulin kirjoittamaan alun perin jostain aivan muusta, mistälie enpä muista, mutta tätä tuli tällä kertaa ulos sormenpäistä. Selvä pyy.


Minulla ja naapurilla on jotain yhteistä: kuuntelemme molemmat toisinaan Kaija Koota.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.