tiistai 19. toukokuuta 2015

PFFFFT on lohikääärme niin iloinen

Dumppaan nyt tällee hajamielisesti tänne muutamia asukuvia.

En totta puhuen edes muista kuinka kaukaa ensimmäinen on. Taobaosta tilaamani sukat kumminkin käytössä. Katselin videoita decora keistä, koska tykkään tyylistä ihan pörrönä vaikken itse harrastakaan. Sitten halusin pistää muutaman soman pinnin tukkaan. Ihan pari vain.


ff1


ff2


ff3


ff4


Toiset Taobaon sukkahousut käytössä, ilkeyksiä suunnitteleva kisu.

fgJa seuraavasta näkeekin yhden Helloconin ostoksistani. Löysin sieltä kirpputorilta valkoisen boleron, jokin Taobaon jutska sekin taisi olla, ei ole niskassa mitään lappua. Mutta siinä on juuri ihanan pitkät hihat! Ja se on valkoinen! Olen kaipaillut lisää valkoista lolitakaappiini. Ja käyhän se sitten muidenkin vaatteiden kanssa.

Esimerkiksi silloin kun oli oikein sateinen päivä mutta halusin välttämättä laittaa kesäisimmän mekkoni, ja tietysti sain helman ihan märäksi ja kuraiseksi. Paskat sateesta. Kesä on täällä.

gg1


gg2


gg3


gg4


Ja sitten jotain äh. Ärsyttävää kun pitää kahden viikon välein värjätä tukkaa nyt kun tahdon sen pysyvän siniturkoosina, mutta vihreä tietysti puskee aina alta sinisen haalistuessa, koska se on niin tiukasti imeytynyt hiusten sisään tässä aikojen saatossa.

hh1


hh2
Sehän riittikin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.