keskiviikko 5. elokuuta 2015

Forest Wraith

Miksi blogin päivittäminen tuntuu ihan vastenmielisen uuvuttavalta, pelkkä ajatuskin pistää huokailemaan, mieleni tekisi kirjoittaa lisää ahdistuneita ajatuksia, mutten kehtaa.

Sen sijaan kuvia. Monen viikon takaa.skog1


skog2


skog3


skog6


skog7


skog8


skog9
Tumblr tykkäsi tästä asustani. Strega fashion on in.

Jostain ihmeen syystä on iskenyt sellainen ankea haikeus ja ikävä jotain mennyttä kohtaan. En ole ihan varma, mitä tarkalleen. Tunne vain on läsnä. Se tuli viime yönä valvoessani, ja sitä tunnetta tuntiessani mieleeni tuli Blutengel. Blutengel, jota kuuntelin 14-vuotiaana (10 VUOTTA SITTEN WTF) kannettavasta cd-soittimestani, jota luukutin 18-vuotiaana ystävän kanssa, jota veivasin uudestaan ja uudestaan koskaan kyllästymättä, kunnes lopulta kyllästyin. En ole kuunnellut sitä juuri lainkaan pariin vuoteen.Nämä on näitä asioita, joiden ansiosta ymmärrän saksaa vähäsen enemmän kuin opiskelun perusteella pitäisi. Mieleni tekisi taas saksankurssille, kun tuli tuo kansanopiston vihkonenkin postissa viime viikolla. Ahdistaa vain ajatus siitä, etten ehkä lopulta kuitenkaan taaskaan uskaltaisi/jaksaisi käydä siellä. Miksi aloittaa mitään enää. What's the point?

Wenn die Einsamkeit dein Herz zerbricht
Und der Schmerz in dir erwacht
Wenn deine dunklen Träume
Dich verführen in jeder Nacht
Dann komm zu mir, Komm zu mir
Breite deine Flügel aus und flieg
Mit mir durch die Nacht
Über den Horizont hinaus...Sopivan hömppäkliseistä.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tosi ihana asu! :D Ootko itse tehnyt minkäänlaisia vaatteita tai koruja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Olen kovin laiska väkertämään, koruja on tullut tehtyä jonkin verran (esim noissa kuvissa kaulassa roikkuva), mutta vaatteita ei juurikaan. Vaikka ideoita kyllä olis!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihana asu<33
  Minkälainen tuo Strega fashion tyyli on? Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^

   Strega Fashion on tavallaan eurooppalaisten noitien tyyli. Se muistuttaa japanilaista mori girl -tyyliä, mutta siinä on vähemmän sääntöjä, ja se on tosiaan lähtöisin nimenomaan euroopasta. Nimi strega tulee italian kielestä, se vain tarkoittaa noitaa. Ainoa sääntö tyylissä on, että se on jotenkin inspiroitunut noidista, mikä ikinä sinun mielestäsi voikaan olla noitamaista, on stregaa. Tämä on tumblr:n ihmeellisessä maailmassa kehittynyt tyyli, ja siitä on tullu siellä aika iso juttu, ja se on levinny lyhyessä ajassa varsin laajalle.

   Poista

Penni ajatuksistasi.